Tämä paljon puhutun EU: n elvytyspaketin lahjarahojen ja avustusten summat eri maille määräytyvät aikaisempien vuosien työttömyyden perusteella. Ei siis koronan, kuten tyttöhallitus edelleenkin valehtelee! Mutta mitä lukuja Suomi ilmoittaa omiksi työttömyysluvuikseen? Tyttöhallituksen ja Rysselin Tiltu Tuppuraisen hallitessa maata he ilmoittavat varmasti alhaisimmat mahdolliset lukemat. Ihan vain Saksaa miellyttääkseen ja pedatakseen tulevia EU- virkojaan.

-Elokuussa 2020 jKr Suomessa oli Tilastokeskuksen mukaan 216 000 työtöntä.

-Elokuussa 2020 jKr Suomessa oli Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan 329700 työtöntä.

Kumpaa lukua käytetään noita EU: n avustuksia ja jäsenmaksuja määrätessä? Siinä on nimittäin miljardien ero jäsenmaksuissa ja saamisissa!

23. 3. 2020 jKr Suomessa oli vireillä 100. 000 lomautusta. Lomautus on ainutlaatuinen suomalainen keksintö, jota ei ole muissa maissa. Lomautetut eivät kuitenkaan ole virallisesti työttömiä, eivätkä siis näy noissa työttömyysluvuissa.

Vuonna 2009 jKr Suomessa oli työllisyyskurssiin liittyvässä harjoittelussa 320. 000 ihmistä, mikä oli 13% työvoimasta. He olivat siis työttömiä, mutta kurssin takia tilastoista piilotettuna. Noiden EU- tukien määräytymisvuosina heitä oli varmasti lähes yhtä paljon.

Jossain kerrottiin Suomessa olevan 110. 000 ihmistä töissä valtion palkkatuella. Tyttöhallitus satsaa nimenomaan tietysti siihen, koska muuta ei osata.

Lisäksi siinä on mainio paikka ajaa sisään intersektionaalista feminismiä. Pääkaupunkiseutu pysähtyisi ilman maahanmuuttajien ajamia busseja, on vanha ja kulunut väittämä. Tämä on totta, koska valtion palkkatuen ehtona bussifirmoille on nimenomaan vain maahanmuuttajien palkkaaminen.

Italiassa ja muissa Välimeren maissa ei ole lomautusjärjestelmiä, ei valtavaa työllisyyskoulutus- Apparaattia, eikä valtavaa palkkatukijärjestelmää.

Mitä työttömyyslukuja Suomi siis ilmoittaa noihin EU- tukien ja jäsenmaksujen hakemuksiin? Häviämmekö me 1.000 miljoonaa vuodessa ja häviämmekö me nyt tämän elvytyspaketin jaossa 5. 000- 15. 000 miljoonaa pelkän väärän tilastoinnin vuoksi? Viro saa 8. 600 miljoonaa heti puhtaana käteen, joten siitä voi päätellä jo paljon. Ja viimeisten 13 vuoden aikana Suomi on ottanut 50 miljardia lisää velkaa!