Kesällä oli valtava kampanja, jossa ihmisiä natsiteltiin jonkin solmion tai pitkästä postauksesta irroitetun yhden sanan perusteella.

Nyt ne samat yhteiskunnassa korkeilla paikoilla ja kovilla palkoilla istuvat pikkunartut puolustelevat järkyttävää 1300 lapsen, naisen ja siviilin joukkomurhaa Israelissa! Vauvojen elävältä polttamista, raskaana olevien naisten murhaamista ja vatsan avaamista puukolla, sekä jopa sylivauvojen ottamista panttivangeiksi.

Miten ihmisoikeuksien toteutuminen voidaan turvata Suomessa, kansanedustaja Veronika  Honkasalo? - YouTube

Gazan järkyttävää joukkomurhaa ei voi käsitellä erikseen! Sanoo tuo hörhöjen hörhö!

li.jpg

Li Andersson, tuleva presidentti!

husu.jpg

Tässä sitten kaikkien natsien ja pikkunarttujen äiti Husu al- Kela, jonka rikos-, petos- ja valehteluhistoria on liian pitkä tähän laitettavaksi. Niillä meriiteillä tuo roisto pääsi kuitenkin Moniheliin johtamaan suomalaisten verorahojen jakoa muslimeille, koska tuskinpa kunnolliset mamut niistä mitään saavat. Tyypillinen somalien edustaja, voidaan sanoa.

Katselin tuossa Ulkolinjaa Iranista, missä moraalipoliisit ovat tappaneet satoja nuoria naisia pelkän huivittomuuden takia ja sen takia katsoin tarpeelliseksi tehdä tämän postauksen. Mielestäni pikkunarttu on vielä aika lievä haukkumasana natsiin verrattuna.