Ruotsin poliittisessa ilmapiirissä on tapahtumassa melkoisia muutoksia.

- Hallitusta sen ulkopuolelta tukevan Vasemmistopuolueen sisälle on syntynyt vahva oppositio, joka haluaisi nyt vetää sen tuen pois. Puolueen puheenjohtajan ja hallituksen takuumiehen Jonas Sjöstedtin uskotaan eroavan, koska hänen vaimonsa on suurlähettiläänä Vietnamissa ja muukin perhe asuu siellä. Hallitus kaatuu välittömästi, jos Vasemmistopuolue vetää siltä tukensa.

- Pääministeri Stefan Löfven järjesti näyttävän diskuteeraustapahtuman kaikkien puolueiden kanssa koskien tätä aina vain pahenevaa jengiväkivaltaa. Hän jätti tietysti ruotsidemokraatit pois, mutta nopeasti tästä sessiosta poistuivat myös Moderaatit (kokoomus), kristilliset ja jopa hallituksessa istuvat lipilaarit.

- Viimeisimpien kannatusmittausten mukaan Ruotsidemokraatit ovat enää kolmisen prosenttia demareita jäljessä. Ja Ruotsin yleisradion 10- kohtaisen tutkimuksen mukaan ruotsidemokraatit ovat kolmen suosituimman joukossa jo yhdeksän eri yhteiskunnallisen osa- alueen hoitajiksi. Koulutus, talous, terveydenhoito, maahanmuutto etc. Sitä pidetään siis jo täysin pätevänä yleispuolueena valtion asioita hoitamaan. Tuskinpa Ruotsissa isoa muutosta tulisi hallituksen vaihdossakaan, siellä vaan osataan hoitaa nuo talousasiat Suomea paremmin.

Maahanmuuttolinja varmasti muuttuisi, mutta ainakin näiden poliisijohtajien mukaan se saattaa olla jo myöhäistä.

1569087266.jpg

Alla olevan kaltaisia filminpätkiä on jopa demarien Aftonbladet julkaissut viime päivinä. Ne oli tosin pantu jo maksumuurin taakse, mutta muualta löytyy nykyisin aina. Suomessahan oli kesällä jotain samantyylisiä pieniä kähinöitä Helsingissä, mutta tänään julkaistun tutkimuksen mukaan ne johtuivatkin Vuosaaren kantasuomalaisten rasismista. Lienee sisäministeri Maria Ohisalon käsiohjauksessa tehty tutkimus. Suomella olisi vielä aikaa hoitaa asiat kuntoon, mutta Aftonbladetin tapaan nämä ohisalot heräävät vasta kun vauvaa kantavaa äitiä ammutaan päähän keskellä katua ja keskellä päivää.

8jGByrGy4OC5ZNrc.jpg

Tässä puolestaan Ruotsin yle käy tekemässä suvaitsevaa raporttia islamkeskuksesta ja näinhän siinä aina tahtoo käydä vääräuskoisten mennessä kalifaatin alueelle.

1568879547.jpg

 

"Koraani 35: 24: "Jokaisen kansan luo on tullut varoittaja"

Mitä jäi eilisen tapahtumista mieleen?

Sitä, että kaikki te pakolaisten ja maahanmuuttajien vastustajia olette töissä likaisissa vaatteissa, teillä ei ole kännyköitä koska olette työttömiä ja Suomesta eilen käännytetty Najeebin kaltaisten nuorten miesten/naisten veroilla elätte täällä. Ette ikinä olleet rakastuneita ja olette aika yksinäisiä raukkoja.

 

Suomessa on paljon Saido Sohrabin, Hetemajn sisarusten, Anter Yasan, kosovolaisten, etc kaltaisia fiksuja, filmaattisia ja sekulaareja muslimeja, mutta demarit satsaavat tuollaisiin rähisijöihin!

Husu odottaa näköjään hallituksen kaatuvan, koska on aloittanut jo vaalikampanjansa ja lyö kaikkia suomalaisia oikein olan takaa. Tuohon kun se saa vielä al- Holin naiset ja muutaman kalashnikovin, niin jo vain loppuu rasismi Vuosaaressa!