Palestiinalaisten terroristijärjestöillä Hamas ja Islamilainen Jihad on nyt hätä kädessään Israelin valmistellessa maahyökkäystä. Niillä ei ole mitään kunnollista Israelin armeijaa (IDF) vastaan, jolla on myös USA: n lentotukialukset ja mahtava armeija takanaan.

Ne tiesivät kuitenkin kokemuksesta, että voittamalla maailman mielipiteen puolelleen ne saavat Israelin perumaan hyökkäyksensä. Koska Israelia ja USA: ta sitovat kansainväliset sopimukset sotien käymisestä ja siviilien suojelusta.

Hamasia ja Islamilaista Jihadia taas eivät sido mitkään sopimukset ja niiden täydellinen moraalittomuus nähtiin jo hyökkäyksessä Israeliin, jolloin kokonaisia perheitä lapsineen ammuttiin koteihinsa ja satojen panttivankien joukossa on jopa murhattujen vanhempien sylivauvoja.

Niinpä ne järjestivät massiivisen palestiinalaisten joukkoitsemurhan, jossa tosin ei kysytty siihen osallistuneiden uhrien mielipidettä tai haluja asiasta. Ne ampuivat raketin oman sairaalansa pihaan, joka tosin saattoi olla myös vahinko. Välittömästi 500 ihmisen kuoltua ne syyttivät Israelin armeijaa iskusta, joka syytös meni heti sukkana läpi maailman medioissa.

Nyt hirmuteko tai vahinko on kuitenkin paljastunut palestiinalaisten itsensä tekemäksi ja siitä on valtavasti videomateriaalia ja asiantuntijoiden lausuntoja kaikissa maailman lehdissä ja ensi viikolla varmaan jo Ylekin myöntää asian. Tuhoa sairaalan pihalla ei aiheuttanut Israelin pommin räjähdys, vaan se oli lukemattomien videoiden perusteella vain pudonneen raketin polttoaineen aiheuttama tulipalo.

Seuraavaksi ruvetaankin sitten selittämään Israelin olevan kuitenkin välillisesti syyllinen kauhistuttavaan tapaukseen, koska se on aiheuttanut uljaiden palestiinalaisten vapaustaistelijoiden hätääntymisen ja paskat housuissa he ovat unohtaneet viemäriputkesta tehdyn raketin monimutkaiset käyttöohjeet.

En rupea laittamaan nyt linkkejä, koska illalla on Suomessa ja Ruotsissa tärkeät ravit ja minun pitää etsiä niitä mustia voittajahevosia kymmenistä lähdöistä. Olen vielä värisokeakin!

Netistä tulee jatkuvasti uutta tietoa ja parempia videoita, joten toivon lukijoiden laittavan niitä tuonne kommenttiosastolle. Saadaan siitä sellainen hyvä kimara, jonka jokainen voi sitten työntää sen tuntemansa jihad- suvakin kurkkuun.