Tässä kirjoituksessani minä olen täysin aukottomasti todistanut Suomen Neuvostoliitolle maksamien sotakorvausten olleen maallemme 100 kertaa hyödyllisemmät kuin nyt jaossa oleva EU: n elvytyspaketti.

Vuoden 2008 finanssikriisin takia Suomi- neito putosi polvilleen ja vuoden 2015 Krimin pakotteiden jälkeen Suomi- neito on ollut seljällään. Velkaa on otettu 100 miljardia, mutta se lysti on hyvin pian loppu.

Suomen ainoa mahdollisuus nousuun on saada hyvät suhteet Venäjän kanssa. Nyt me olemme jo Itä- Euroopan kastissa lähes kaikilla mittareilla mitattuna. Elvytyspaketin rahat saatuaan ainakin Puola ja Viro ajavat elintasossa jo kirkkaasti Suomen ohi.

Suomi ja Ruotsi ovat puolueettomia, eikä Norjassakaan ole isompia Naton tukikohtia. Liittymällä Natoon Suomeen tulee amerikkalaisia, saksalaisia, etc. sotilaita valtavien asearsenaaliensa kanssa ja Venäjä vastaa samalla mitalla. Rajan ylitys vaikeutuu tai loppuu kokonaan.

Venäjälle voi jo ihan lähivuosina tulla Gorbatshovin tyyppinen johtaja, tai sitten yhtä arvaamaton kuin Putin. Meillähän on jo nuori pääministeri Sanna Marin, joka on kaiken ulkopoliittisen protokollan sivuuttaen ensimmäisenä nokkimassa Venäjän johtoa jokaisessa asiassa. Samanlainen kouho toiselle puolen ja pian on raja kokonaan kiinni.

Joitakin vuosia sitten Ylellä esitettiin hyvä ranskalainen dokumentti, jossa naureskeltiin EU: n Venäjän pakotteille. Kaikki Saksalle tärkeä oli jätetty pois pakotelistalta ja niinpä se rakentaa vain uusia kaasuputkia ja autotehtaita Venäjälle.

Suomessa asuu jo lähes 100. 000 venäläistä ja he ovat äärimmäisen hyvin kotoutuneet. Heistä hyvin monet ovat korkeasti koulutettuja, minkä lisäksi venakko on tainnut olla jo kahdesti Suomen paras veronmaksaja naisten sarjassa. Tuhansilla ja tuhansilla suomalaisilla miehillä on venakko vaimonaan ja nämä viihtyvät varsinkin maaseudulla. Tätä vaan lisää!