Mitäpä Suomessa ajateltaisiin, jos meillä olisi Osama bin Ladenin karismalla ja ajatusmaailmalla varustettu imaami, jolla olisi kymmeniä tuhansia fanaattisia kannattajia. Ja joka kiertäisi ympäri maata saarnaamassa jyrkkää islamia, tuomitsisi koko suomalaisen yhteiskunnan ja kehottaisi kannattajiaan noudattamaan vain Koraanin ja Sharia- lakien määräyksiä.

Ruotsissa on jo päästy siihenkin pisteeseen. Eilen illalla Expressen lehdessä oli vielä vapaasti luettavissa laaja erikoisraportti Ramsis James ”Moosa” Assal nimisestä imaamista, mutta nyt se on maksumuurin takana. Juttu oli pitkä ja siinä oli linkkejä eri terrorismin tutkijoihin, mutta minäpäs referoin muistini mukaan.

Ramsis James ”Moosa” Assal on juuri tuollainen alussa kuvaamani superstar Ruotsin musliminuorten keskuudessa. Hän on syntynyt Ruotsissa ja opiskeli yhdeksän (9) vuotta Saudi- Arabian Medina- yliopistossa. Siellä opetetaan pelkästään jyrkkää wahhabismia, eikä naisia tai vääräuskoisia oteta tietenkään oppilaiksi.

moosa.jpg

Tätä koraanipirua vastaan ei ole rokotetta.

Tämä Osama bin Pyttipanna (nimi muutettu, ”Moosa”) on valittu Ruotsissa Vuoden kansankouluttajaksi ja feministit ovat innoissaan laittaneet päänsä hänen pölkylleen. Hänen sanomisensa ja tekemisensä on nimittäin erittäin kaksijakoista, kuten islamin jihad- miekka leikkaa molemmilla reunoilla.

Moosa ei tietenkään saarnaa homojen tappamista, koska siitä seuraisi välittömästi linnareissu. Naisten huorittelusta pitäisi rangaista, sanoo hän naisten asemasta ja feministit ovat lääpällään. Tosin on helppo kuvitella mitä muuta 9 vuotta saudeissa opiskellut mies ajattelee naisten asemasta ja oikeuksista. Moosalla on valtavasti omia kuvia ja saarnoja netissä, mutta kuvissa esiintyy aina vain poikia tai miehiä. Mitä sitten katolta saa heittää pää edellä ja mitä parvekkeelta saa heittää? Noin minä kysyisin Moosalta!

Tämä Osama bin Pyttipanna on saavuttanut suurta suosiota myös ruotsalaisten keskuudessa, koska hän on saanut monet kuuluisat gangstaräppärit luopumaan rikollisesta elämästään ja takertumaan jyrkkään islamiin. Tosin vangitun tai ammutun huumekauppias- murhamiehen tilalle on aina sata uutta tulijaa, sanoo Ruotsin poliisi.

Tämä Ramsis James”Moosa” Assal siis tuomitsee julkisissa saarnoissaan täysin feministisen ruotsalaisen yhteiskunnan ja kehottaa seuraajiaan noudattamaan vain Koraanin ja Sharia- lakien määräyksiä. Sehän on jo aika lähellä sodanjulistusta ja kaikki höpötys integroitumisesta voidaan unohtaa. Hän haluaa Ruotsin muslimien pakkautuvan vain yhä tiiviimmin omiin kalifaatteihinsa, jonne viranomaisilla ei ole mitään asiaa, eikä mitään toimivaltaa. Hänen salafistisen uskonsa ja demokratian välillä on jyrkkä ristiriita, sanoo terroritutkija Magnus Ranstorp.

Suomessahan mennään jo etukenossa siihen Sharia- lain suuntaan, koska jopa oikeuslaitos on esittänyt tuomarien suulla: Vastaajan teko on tietysti erittäin tuomittava Suomen lakien mukaan, mutta hänen kulttuuritaustansa huomioiden se ei ole sitä. Noin sanottiin melkein sanatarkasti jossain uutisessa.