Näin kriisiaikoina olisi ihmisten pyrittävä seuraamaan mahdollisimman monia tiedotusvälineitä pystyäkseen löytämään kaikki reiät tuosta median levittämästä valheiden verkosta. Ylen Pontius Pilatus- uutisten lisäksi seuraankin siis Ruotsin telkkua, Israelin kansainvälisiä uutisia (Tv 7), Ranskaa etc. Suomeksi tekstitetyt Venäjän uutiset olisi äärimmäisen tärkeä tietolähde, mutta vallitseva sananvapauskäsitys kieltää sellaiset riemut.

Mutta onhan meillä onneksi tämä Heidi Hautala. Heidi oli aikaisemmin parisuhteessa saksalaisen tutkijan kanssa, mutta nykyisin hän asustelee yhdessä Venäjää kyseenalaisestikin arvostelleen Andrei Nekrasovin kanssa. Heidi putoaa aina selälleen, kuten meillä rakennustyöläisillä on tapana sanoa.

Poikien nahkahousupäivä ei sentään ehtinyt tulla pakolliseksi Suomen kouluihin, mutta Heidin idänpolitiikka vain kovoo tämän Nekrasovin vaikutuksesta!

Eilen OBSissa olivat vieraina entinen Moskovan suurlähettiläs ja erittäin arvostettu Heikki Talvitie, professori Henrik Meinander ja Suomen laajentumisvaltuutettu Heidi Hautala.

Venäjän laajentumisministeri kuulostaisi muuten täysin järjettömältä facismilta, mutta EU: ssa toimivan laajentumiskomissaarin me nielemme kyselemättä!

Talvitie ja Meinander esittivät harvinaisen viisaita mielipiteitä Ukrainan kriisistä, mutta Heidi oli taas sitä omaa itteään. Hän tuomitsi melko selkeästi Niinistön ja Putinin tapaamisenkin, koska sitä ei uutisoitu maailmalla.

Jossain islamia esittelevässä ohjelmassa Heidi tuomitsi jopa buddhalaiset kerjäläismunkitkin muslimien vainoamisesta, vaikka sitä on jo vaikea kuvitella. Hesarissa oli tosiaan talvella pikku juttu näiden kahden ryhmän keskinäisestä kahinoinnista Myanmarissa, mutta ei siinä taustoja selvitelty. Heidin mielestä musulmaani on kuitenkin aina uhri.

Eilen musulmaani oli tosiaan myös uhri, kun Ranskan televisiota katselin. Gazassa hamasilaiset teloittivat 18 vakoojaksi epäiltyä uskonveljeään ja yleisömenestys oli valtaisa. Julkinen teloitus, tuhansia katsojia ja lapsilaumatkin seurasivat innoissaan  tätä barbaarimaista näytelmää. Hamasin sekopäät eivät viitsineet edes jälkiään siivota ja niinpä pikkupojat tepastelivat ylpeinä tuoreissa verilammikoissa. Nyt tämä Hamas on julkisesti myöntänyt olleensa kolmen israelilaisen teinin murhien takana, mutta ei se näitä tynnyrissä kasvaneita heidejä hetkauta.