Minä en vieläkään ymmärrä miksi muslimien politiikkaa ja tapakulttuuria ei saa arvostella.

Nämä Heidi Hautalat tuomitsevat jyrkästi homoseksuaalisuuden kriminalisoinnin ja homojen vainoamisen Venäjällä, mikä on tietysti aivan oikein. Sen sijaan homojen teloituksista muslimimaissa ei heidän mielestään saisi puhua mitään.

Kuvitellaanpa, että suomalaisessa paritalossa asuvat Mohammedin ja Romppaisen perheet. Molemmissa perheissä on neljä teini- ikäistä lasta; kaksi tyttöä ja kaksi poikaa.

Musulmaani Mohammed ja hänen poikansa saavat seurustella ja olla kanssakäymisissä  kenen tahansa talon asukkaan kanssa, samoin kuin rouva Romppainen ja hänen tyttärensä saavat seurustella kaikkien talon asukkaiden kanssa.

Herra Romppaista, rouva Mohammedia, Mohammedin tyttäriä ja Romppaisen poikia taas sitovat ankarat muslimikulttuurin ja sharian säännöt ja heidän kanssakäymisensä on tiukasti rajoitettua. Mohammedin tyttärien ja Romppaisen poikien seurustelu on täysin mahdotonta, siitä seuraisi vain jihadia ja kurkunleikkausta.

Tuon takia feministit ovat niin innostuneita muslimien selkeästi ihmisoikeuksia loukkaavasta tapakulttuurista, mutta minulle se ei vain mene läpi. Ei nyt, eikä milloinkaan.