48c0a5c28478ae3bf03a265325de69a665b71355

Tässä vihreän Helsingin Suuri Suvaitsevainen Pekka Haavisto oman henkilökohtaisen konkistadorinsa kanssa.

cc12a56600271b5d0a8b523b4a9286020ee0f66c

Kuitenkin saman suvaitsevaisen Helsingin vihreät pudottivat Ozan Yanarin, joka on Turkin muslimi ( Muslimiveljeskunta ) ja jonka vaimo Aisha Zidan on peräti puolipalestiinalainen ja kokopäiväinen Ylen toimittaja.  Luin Yanarin pitkän vuodatuksen  ( fb ) putoamisensa syistä ja kyllä siellä aika selkeästi paistoi tyytymättömyys suomalaisiin. Helsingin vihreät rasistit äänestivät naisia eduskuntaan, vaikka tarjolla oli patriarkaattista islamia edustava Yanar.

1282364.jpg

Ja suvaitsevaisen Helsingin vasemmistopinkit taas tiputtivat lesboudellaan julkistelleen Silvia Modigin, jonka puoliso on enää niitä harvoja vassarien liepeillä viihtyneitä työläisiä; seksityöläinen. Jos exä, niin mitä sitte!

lataus.jpg

Pahamaineinen Oulun seutu taas on tunnettu lestadiolaisistaan, mikä on "aivan kauheeta" kaikkien suvaitsevaisten ja oikeiden ihmisten mielestä. Lisäksi kaupungissa on valtavasti suomalaisia rasisteja, koska siellä paljastui monia maahanmuuttajien pyörittämiä pikkutyttöjen raiskausrinkejä. Se rasismi on nyt tuomittu jyrkästi.

Kuitenkin juuri sieltä lestojen ja rasistien pimeästä Oulusta valittiin eduskuntaan perussuomalaisessa ( "aivan kauheeta") puolueessa jo pitkään vaikuttanut julkihomo Sebastian Tynkkynen, jolla on vielä musta poikaystäväkin.

Antti Rinne rupeaa muodostamaan hallitusta ensimmäiseksi vihreiden kanssa ja näiden 17 vihreän naisen ( +3 miesoletettua) arvopohja on taatusti erilainen kuin valkoihoisen, lihasyöpön hetero- Antin.