EU:n rajat ovat olleet minunlaisiltani kiinni piikkilankojen lisäksi rahakkailla sopimuksilla, kirjoittaa Nasima Razmyar arvostellessaan Jussi Halla- ahon kirjoitusta:

-–Ukrainasta pakenee naisia ja lapsia. Siis sellaisia lapsia, jotka puristavat hädissään nallekarhua kainalossaan. Ei bodattuja korstoja, jotka kertovat olevansa 17-vuotiaita ja voivansa todistaa sen, Halla-aho kirjoittaa.

Mielestäni tässä Ukrainan tapauksessa on suorastaan häpeämätöntä ruveta syyttämään rasismista maita, jotka ottavat nuo naiset ja lapset avosylin vastaan.

Minunlaisiltani, kirjoittaa Nasima, joten voimme todeta Nasima Razmyarin kaltaisten muslimipakolaisten syyllistyneen jo Suomessa ennennäkemättömän raakaan väkivaltaan, huumekauppaan ja monien kaupunkien kaduilla riehuvat jo muslimien väkivaltaiset jengit, jotka jo musiikissaan pilkkaavat Suomea, suomalaisia ja tätä yhdeksi maailman parhaimmaksi arvioitua yhteiskuntaa.

Puhumattakaan nyt Ruotsista, jossa on jo yli 60 ”uhanalaista” lähiötä, joissa asuu vain muslimeja, joissa vallitsee sharia- laki ja joissa haisee Libanon. Beirut oli aikoinaan Lähi- idän Pariisi ja Välimeren helmi. 1960- luvulla he jostain syystä avasivat ovet rajattomalle arabien maahanmuutolle ja jo muutamassa vuodessa siellä alkoi 15 vuotta kestänyt sisällissota.

Nyt Ukrainan sotaa pakenevat naiset ja lapset eivät edes halua Ruotsiin, koska he pelkäävät joutuvansa asumaan noihin muslimien kalifaatteihin (getto, suom. huom). Niissä nuoret naiset ja tytöt ovat vielä vähemmän turvassa kuin sotivassa Ukrainassa, koska minunlaisteni (Nasima Razmyar) muslimimiesten naiskäsitys hyväksyy vääräuskoisten raiskaamisen.

Tuossa Halla- ahoa arvostelevassa jutussa Mohamed Ali huomauttaa, että Ukraina on sulkenut rajansa 18–55-vuotiailta miehiltä. He eivät edes pääse maastaan pois.

Aivan oikein, he eivät pääse pakenemaan Suomeen, eivätkä he sitä haluakaan. Päinvastoin, kymmenet tuhannet Ukrainan miehet ovat jättäneet työnsä Länsi- Euroopassa ja palanneet puolustamaan kotimaataan. Tätä Mohamed Alin on mahdoton käsittää, koska hänen kaltaisensa ”miehet” pakenivat heti ensimmäisen paukahduksen jälkeen Ruotsiin ja Suomeen. Syyrian ja Irakin naiset ja lapset ovat edelleenkin Libanonin ja Jordanian telttaleireillä, kun taas ”minunkaltaiseni” sadat tuhannet alit makoilevat täällä arabiankielisiä tv- kanavia katsellen ja huumeita myyden.

Viime sodissa myös Suomi kielsi 16- 65- vuotiaita miehiä poistumaan maasta ja myös naiset jäivät. Vain pieniä lapsia lähetetiin pahimmilta alueilta Ruotsiin, missä ei ollut sodan pelkoa ja kaupoissa oli kaikkea mahdollista.

Miten nyt sitten, jos Venäjä hyökkää Suomeen! Miten voidaan turvata ainakin kantakirjasuomalaisten lasten pääsy turvaan Ruotsiin, koska Nasima Razmyar ja Mohamed Ali aivan selvästi katsovat muslimimiehillä olevan oikeus varata ensimmäiset laivat ja lentokoneet. Välimeren pakolaisten laivamatkoista on jo paljastunut monia tapauksia, joissa muslimimiehet ovat heittäneet kristityt pakolaiset mereen. Samaa kansaa ja samanvärisiä, mutta eri uskonto!

Ja sitä ne tekevät jo Ukrainassakin, tämän kuvan lainasin ilman lupaa Yrjöperskeles- blogista.

kiova.jpg