Viime vuoden lokakuussa intialainen mies puukotti kuoliaaksi suomenruotsalaisen Ior Bockin. Tänään, 10 kuukautta myöhemmin hänet vapautettiin kaikista syytteistä, koska hän oli ollut täyttä ymmärrystä vailla. Häntä ei myöskään siis passitettu vankimielisairaalaan, koska hän on nyt jo saanut täyden ymmärryksensä takaisin. Juuri tällaisista uutisista me suomalaiset saamme sitä paljon kaivattua positiivista energiaa.


Myös tänään, Lahdessa 86- vuotias rollaattorimummo varasti lankarullan ja hänet tuomittiin 100 euron sakkoihin. Hän kertoi ymmärtävänsä tekonsa ja siinä onkin se olennainen ero edelliseen rikokseen. Uutisessa ei mainita, tuomittiinko rikoksessa käytetty ajoneuvo valtiolle menetetyksi. Suomalaisen oikeuslaitoksen johdonmukaisuuden tuntien oletan kuitenkin näin käyneen.


Näiden juttujen yhteinen piirre oli siis se, että molemmat kauhistuttavien tekojen tekijät katuvat tekoaan. 86- vuotias rollaattori- iskun tehnyt mummo sen sijaan teki harkitun rikoksen, kun taas monikulttuurinen intialainen nuorimies ei ymmärtänyt miksi hän puukotti 68- vuotiaan suomenruotsalaisen. Onneksi suomalaiset oikeusoppineet osaavat erottaa mummot pakanoista.


Nyt tämä intialaismies on siis vapautettu ja lehti kertoo hänen miettivän tulevaisuuttaan. Tuolla lahtelaismummolla ei ole tulevaisuutta jo korkean ikänsäkään takia ja ketäpä se kiinnostaisikaan: sakon saanut rampa muori. Tämä terveeksi todettu ja vapaa intialaismies sen sijaan pohtii lehden mukaan: Suomeenko jäädä, vai Intiaanko mennä. Ottaako kaupungin tarjoama yksiö Herttoniemestä vai kenties kaksioVuosaaresta, näitä ja muita kotoutumisasioita miettii tämä pohjoiseen maahamme eksynyt nuorukainen. Ja kas vain, ei tule hänen olemaan helppoa ratkaista näitä kysymyksiä, mutta onneksi hän saa maahanmuuttovirastomme tytöiltä täyden tuen ja kaiken mahdollisen avun. Oletan hänen valitsevan Suomen, koska täällähän ulkomaalainen saa tehdä ihan mitä tahansa. MOT.


Ior Bock oli 68- vuotias pakanahenkinen eksentrikko. Suomessa on täysi uskonvapaus, joka lehden valitseman tekstin mukaan kuitenkin suhtautuu ilmeisen ankarasti pakanoihin. Huomasitte varmaan, että tässä jutussa esiintyvistä yhteensattumista johtuen minut voidaan tuomita vihapuheesta. Miten lankarulla voi olla arvokkaampi kuin suomenruotsalaisen miehen henki.

 

Suomessa ulkomaalaiset ovat valtiovallan erityisessä suojelussa.