Tässä on Iltalehden Mari Pudaksen täysin naurettava ja itkupotkuraivaria muistuttava kirjoitus Israelin menestyksestä Euroviisuissa. Lehden lukijoista suurin osa varmasti äänesti muiden suomalaisten tapaan Israelia, joten heidän kutsumisensa "aikuisvauvoiksi" saattaa tehdä Marista hyvin nopeasti vapaan toimittajan (peruspäiväraha).

Tässä sitten saman Iltalehden pääkirjoituksessa toimittaja Juha Ristamäki takoo Israelista ja Euroviisuista täyttä asiaa. Siinä näkyy aivan järkyttävä ero miehen ja naisen ajatusmaailmassa, joka tosin näkyy valitettavan hyvin myös työelämässä. Naisilla pitää olla ylisuuria kiintiöitä kaikkeen mukavaan, mutta ei velvollisuuksia mihinkään.

PS. No ei tietenkään saa yleistää, mutta tuo Mari Pudas onnistui kirjoittamaan niin lapsellisen ja sekavan kirjoituksen, että päätin sen mukaisesti laittaa itsekin vielä 250g ylimääräistä provoa mukaan. Onhan meillä hallituksessakin pätevien naisten enemmistö ja varsinkin Riikka Purran johtamien PS- naisten määrätietoinen työskentely on saanut minutkin nukkumaan hyvin ensimmäistä kertaa vuosiin.