Ilmeisesti naishallituksen pyynnöstä Tarja Halonen on ruvennut uudelleen Suomen presidentiksi. Pyytämättä ja yllätyksenä Suomen kansalle ja varsinkin istuvalle presidentti Niinistölle. Hallituksen pyynnöstä nimenomaan, sillä sehän nähtiin miten Niinistö sai heti maistaa Sanna Marinin nyrkkiä, kun hän virkansa puolesta otti kantaa koronan torjuntaan.

Lähes joka päivä lehdissä on joku Tarja Halosen perseidi (Aatteleppa itte! suom. huom.), jolla hän hoitaa ulkopolitiikkaa, naisten tasa- arvoa ja kaikkea mahdollista.

Nyt hän on käynyt Ruotsin kimppuun sekavalla lausunnollaan, jolla hän vähättelee ja sukupuoliraiskaa Ruotsia johtavia miehiä. Tuo läntinen naapurimme omistaa kuitenkin suuren osan Suomen teollisuutta, joten kannattaisi olla varovainen. Ruotsin teollisuuspohatat miettivät parhaillaankin, lyödäänkö kiinni tehtaat Suomessa vai Ruotsissa. Ja pääministeri Löhveeni pyörii kärppänä herrojen jaloissa.

Kuvitelkaapa, että Martti Ahtisaari olisi lähes päivittäin väheksymässä ja rodullistamassa joidenkin maiden johdossa olevia naisia! Mahdoton ajatus jo vitsinäkin. Nobelin rauhanpalkinnon saaneen Martti Ahtisaaren harvoihin tiedotustilaisuuksiin saapuu aina satoja toimittajia ympäri maailmaa ja hänen lausuntojaan kuunnellaan kunnioittavan hiljaisuuden vallitessa.

Martti Ahtisaari kätilöi Namibian itsenäistymisen: Joiltain osin Ahtisaaren nimi on noussut niin isoksi, että hänestä on tullut osa kätilöimäänsä itsenäistä valtiota. Hänet mainitaan tietysti historiankirjoissa ja kaikki namibialaiset tietävät hänet.

Samoin Martti Ahtisaari avasi Kosovon kammottavan umpisolmun ja maa sai itsenäisyytensä. Kosovossa Ahtisaari on koko kansan suuri sankari.

Indonesian Acehin alueella oli jo vuosikymmeniä käyty veristä sisällissotaa, mutta eikös taas meidän Martti mennyt ja kätilöinyt sinnekin rauhan. Se olikin vaikea tapaus, mutta sarvista vetäen auttoi Martti tuon keskosvauvan maailmaan.

Ahtisaarella on aivan massiivinen ansiohistoria, mutta Halosella ei tiettävästi mitään mainittavaa. Ehkä joku Kallion lespojen myöntämä Vuoden Narttu- palkinto voi ollakin, en tiijä.

Netistä löytyy pilvin pimein Nobelisti Martti Ahtisaarta solvaavia kirjoituksia, jotka ovat lähtöisin aivan Halosen lähipiiristä. Siinä kateuden on seuraus, siinä on sen syy, kuten Juice laulaa.