Meikäläistä itseoppinutta intellektuOllia ( vrt intellektuElli ) alkaa jo kyrsiä, kun media sylkee vain toinen toistaan typerämpiä uutisia päivästä toiseen. 

Luulin jo sisäministeri Maria Ohisalon vaatimuksen huumeiden vapauttamisesta olevan pohjanoteeraus, mutta presidentin rouva Jenni Haukio pistää ehkä vieläkin pahemmaksi. Hän suree elintarviketeollisuudessa ja maataloudessa kuolevia eläimiä ja toivoo noiden satojatuhansia ihmisiä työllistävien alojen katoamista. Tässä seminologi ja maidontuottaja Johanna Niskasen loistava vastine runoilija Jenni Haukiolle.

Hallitus voitti vaalit sairaanhoitajien määrän lisäämistä lupaamalla, mutta siihen riitti vain 5 miljoonaa, kun taas susille annettiin 6 miljoonaa ja hallituksen neuvonantajille 9 miljoonaa. Eikö rouva presidentillä taas ole yhtään neuvonantajaa karsimassa pahimpia lapsuksia ja eikö presidenttipari ole enää puheväleissä!

Tuo Päivi Räsäsen juttu on myös aivan mieletön, mutta se kuvaa hyvin tätä uuden hallituksen muutamassa kuukaudessa luomaa sekasortoa.

Lama on nyt melko varmasti tulossa ja se pistänee asioita oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Tuonkin Iiris Suomelan kirkuman sukupuolettomien termien ja nimien käytöstä voisi aloittaa ensimmäiseksi sieltä hallituksesta. Ministeri Li Andersson ( Andersinpoika, suom. huom.) vaihtakoon nimensä, kuten myös ministeri Anna- Maja Henriksson ( Henrikinpoika, suom. huom) olkoon vaikka Anna- Maja Bögfikus.