Israelin armeija IDF on nyt hyökännyt al- Shifan sairaalaan ja kauhistus on aivan valtava. Pari päivää sitten Israelin armeijan tiedotuksesta vastaava kontra- amiraali Daniel Hagari esitteli videon sairaalan alla olevasta Hamasin tukikohdasta. Hesarin "asiantuntija" (sukupuolentutkija?) tyrmäsi kuitenkin uutisen, vaikka tuo korkea upseeri oli itse paikalla täysissä sotilasvarusteissa ja kivääri kädessään.

Tässä Alpo Rusilan hieno artikkeli aiheesta. Israelin armeija on jo toimittanut 300 litraa polttoainetta sairaalan pihalle generaattoreita varten, mutta Hamas on kieltänyt sairaalaa ottamasta niitä vastaan. Samoin Israel on luvannut suuren määrän keskoskaappeja ja lääketarpeita sairaalaan, sekä potilaiden evakuoinnin turvaamisen ja avustamisen.

Hamas väittää, ettei sairaalaa voida evakuoida, mutta MIKSI? Koska sairaalan alla on monia Hamasin komento- ja johtokeskuksia, asevarastoja, sekä luonnollisesti myös taistelijoita. Jossain lehdessä epäiltiin niissä Hamasin rotankoloissa olevan myös Israelista kaapattuja panttivankeja.

Hamasin "terveysvirasto" on huolissaan potilaista, joten miksi ihmeessä se ei ota vastaan Israelin lupaamia tarvikkeita ja anna muutaman IDF: n sotilaan tarkastaa sairaalan tiloja. Vaikka sairaala on kokonaan jo Israelin piirittämä ja jos siellä kerran ei ole Hamasin asemiehiä?

Koska Hamasin terveysviranomaiset ovat samanlaisia rottia kuin sairaalan alla tunneleissaan piileskelevät terroristitkin. Nyt niille tulee kuitenkin äkkilähtö Helvetin lieskoihin ja ne Paratiisin 72 neitsyttä mieheen jäävät meille myöhemmin tuleville!

8e18700d7b2d4b48a2e05a16a38ff809.png