Uskaltaako tänne nettiin enää kirjoittaa mitään, koska lehdissä kerrottiin jo ulkoministeriön pikkuvirkamiesten yrittäneen vallankaappausta Suomessa. Pian tänne minunkin kotiini saattaa rynnistää Karhukopla konepistoolit tanassa oven läpi sisään ja sitten minua viedään neljästä raajasta panssariautoon ja Ratakadun kellariin Supon hakattavaksi.

Eilen tulivat jo uniformupukuiset ja kypäräpäiset miehet ryminällä oven läpi, mutta onneksi olivat vain palomiehiä. Joku oli nimittäin nähnyt jostain pienen 2- kerrostalomme ilmastointihormista nousevan savua ja epäiltiin huoneistopaloa. Kaikki huoneistot käytiin läpi ja kotona olemattomien lukot porattiin auki.

Minulla oli tietysti huonokuuloisena televisio täysillä ja olin tiukasti keskittynyt nettiin valehtelemaan. En siis kuullut koputuksia ja havahduin vasta kun kaksimetrinen palomies seisoi sohvan ja television välissä.

Tänään siis kerrottiin 79 ulkoministeriön alemman virkamiehen lähettäneen ministerilleen tiukan kirjeen, jossa vaadittiin Suomea muuttamaan politiikkaansa Israelin ja Gazan sodan suhteen. Tuo oli hyvä ennakkotapaus ja pian ne pikkuruiset varmaan lähettävät omia delegaatioitaan Moskovaan neuvottelemaan Suomen Nato- erosta!

Koska Suomessa pienilläkin virkamiehillä näyttää olevan enemmän valtaa kuin vaaleilla valitulla hallituksella ja sen ministereillä. Ensin joku apulaisvaltakunnankansleri kieltää itärajan sulkemisen ja nyt tämäkin vielä.

Ulkoministeri Elina Valtonen nimittäin ilmoittaa jo lehdessä Suomen harkitsevan Israelin syyttämistä kansanmurhasta, koska tuo juutalaisvaltio hyökkäsi 1200 kansalaistaan murhanneen Hamasin "vapaustaistelijoiden" päälle!

Onneksi meillä on Benkku, nyt tarvitaan Benkkua!

Ben Zyskowicz kuumeni: ”Suuhuni pannaan sitaatteja, joita en ole sanonut” -  Suomenkuvalehti.fi

Tässä kuvassa Suomen kansan eniten arvostama kansanedustaja Ben Zyskowicz, joka toivottavasti ja todennäköisesti pistää ulkoministeri Elina Valtosen ja oman kokoomuspuolueensa ruotuun.