Minä olen jo pitkään epäillyt Ylen valinneen ruotsalaisten sisartensa johtaman Svt: n linjan, jossa Koraani- taustaiset ovat tiedotusvälineiden erityisessä suojeluksessa. Tänään Yle kuitenkin yllättää ja kertoo aivan rehellisesti Helsingin taksitolppien rikollisesta menosta, missä nimenomaan maahanmuuttajat terrorisoivat kantasuomalaisia taksinkuljettajia. Ja ne mamut eivät taatusti ole virolaisia tai venäläisiä taksinkuljettajia.

Meillähän on jo todetu ihmisten hakevan tietoa mieluummin somesta, koska perinteinen media suorastaan vääristelee uutisia.

Ihmiset jotka eivät katso perinteisiä uutisia ovat uhka demokratialle, sanoo USA: n entinen varapresidentti. Hänen mukaansa meidän siis pitäisi hyväksyä uuden Holokaustin toivominen juutalaisille, jos se tapahtuu oikeassa asiayhteydessä. Kuten kolmen amerikkalaisen yliopiston rehtorit sanoivat.

Tässä Ruotsin tv: n esimerkki vastuuttomasta tiedonvälityksestä: Kaksi västeråsilaista tuomittiin törkeästä raiskauksesta. Kyseessä oli se Suomessakin uutisoitu neljä tuntia kestänyt raiskaus ruotsinlaivalla, jossa kaksi irakilaista jopa työnsi olutpurkin naisen vaginaan. Noita 2015 tulleita miehiä ei edes karkotettu maasta, joten on aivan turha ihmetellä Ruotsin mamu- kaaoksen syitä.

tv%C3%A5%20v%C3%A4ster%C3%A5sare%20.jpg

Ruotsin lehdistö ja Svt ovat ajautuneet jo niin kauas totuudesta, että maassa on monia vaihtoehtoisia medioita, joille maksetaan valtion lehdistötukia. Niiden on tietysti julkaistava vain sellaista tietoa, joka on kaikkien lakien mukaisesti kansan ja muutenkin yleisesti saatavilla.

Kuten tuo usein lainaamani Samnytt, joka julkaisee kaikkia mahdollisia uutisia yhteiskunnasta, ei vain maahanmuuttajien rikoksista. Tietysti se julkaisee myös ruotsidemokraattien syyllisyyttä rikoksiin koskevia uutisia tai rikosepäilyjä.

Ehkä Ylekin huomaa nyt, kuinka helppoa on julkaista uutisia niiden oikeilla nimillä. Eikä pelkästään  19- vuotiaan ukrainalaisen naisen tapauksessa, joka tosin oli poliisin valinta ja julkisuuden hallintaa (!!?).

Ruotsin Svt kieltäytyi myö luovuttamasta kuvamateriaalia Malmön koraanimellakoista ja oikeus jopa hyväksyi sen. Minä olen ruotsalainen, enkä välitä. Ne polttivat Koraanin ja minä nussin niiden siskoja, sanoivat poliisiin kohdistuvasta väkivallasta ja murhapoltosta syytetyt.

Rosengard-3.jpg

Tuo uhrin tai tämän sukulaisten raiskauksilla uhkaileminen on muslimeille aivan yleistä ja Hamasin iskussa ne osoittivat tekevänsä sen myös käytännössä. Kuten myös tuossa Ylen jutussa eräs suomalainen taksikuski kertoo lopettaneensa, koska hänen tyttärensä uhattiin raiskata.