Viime tiistai (3.11.2020 jKr) oli vihapuheen vastainen päivä. Sanat ovat tekoja, on sisäministeriö ilmoittanut ja nyt Maria Ohisalon aikana se korostuu vielä entisestään. Siis nykyään puhutaan vain pahoista sanoista, tämä täytyisi ihmisten käsittää.

Kansanedustaja Hussein al- Taee näytti esimerkkiä US- Puheenvuoron kirjoituksessaan. Hän ei maininnut sanallakaan vain pari päivää aikaisemmin muslimien Ranskassa tekemiä terrori- iskuja, vaan kehotti suomalaisia opiskelemaan islamia, jotta osaisimme puhua kunnioittavasti Suomessa oleskeleville muslimeille.

Suomen hallitus hakee Ruotsin mallia ja tässä siitä hyvä esimerkki. Tämä mies on eteläsudanilainen pakolainen, joka oleskelee Ruotsissa oikein koko rahan edestä.

lataus.jpg

 

Hänen nimimerkkinsä on MegicMike133 ja hänellä on 50. 000 seuraajaa Instagramissa ja 112 500 seuraajaa TikTokissa. Suomessa hän olisi heti sosiaalidemokraattien kärkiehdokas kaikissa vaaleissa, hän olisi kuvissa Tarja Halosen kainalossa ja hän istuisi Ylen Jälkiviisaissa Maryan Abdulkarimin vasemmalla puolella.

Koska hän on muslimi ja muslimit ovat nyt ottaneet itselleen sen paljon puhutun sananvapauden. Itse he tietysti nauttivat täysimääräisinä kaikista länsimaiden eduista, mutta etenkin vääräuskoisten sananvapautta he ovat päättäneet muokata islamin malliin.

Sanat ovat tekoja, mutta huonosti kieltä osaavat muslimit leikkaavat mieluummin pään irti heitä arvostelevilta.

MegicMike133 ei ole insinööri, eikä lääkäri, vaikka me suvaitsevaisesti heti niin päättelemmekin tuosta kuvasta. Hän on "kansalaisaktivisti ja yhteiskunnallinen vaikuttaja" Ruotsissa. Tuossa kuvassa hän kehottaa ihmisiä hankkimaan sairaslomaa ja keskittymään enämpi siinä oleskeluluvassakin jo mainittuun oleskeluun. Hän siis myös välittää ja myy näitä väärennettyjä lääkärintodistuksia.

DanPark-640x360.jpg

Tässä on sitten katutaiteilija Dan Parks, joka edustaa sitä kauhistuttavaa vihapuhetta. Hän järjesti Malmössä toritapahtuman, jossa oli tarkoitus kiinnittää huomiota Ruotsin islamisoitumiseen.

Kansalaisaktivisti MegicMike133 esitti kuitenkin 162. 000 seuraajalleen sananvapautta korostavan mielipiteensä tästä tapahtumasta: Me tulemme nussimaan sinun äitiäsi ja siskoasi!  Näiden naisten kohtalosta ei ole tietoa, mutta ainakin jo aikaisemmin muslimimiesten joukko hakkasi pahoin Dan Parksin.

Tanskassa on kuitenkin sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen, joka julisti parlamentin avajaispuheessaan: Te ette vie meidän vapauttamme!

Tässä jälleen Seida Sohrabin loistava kirjoitus.