Älkää etsikö totuutta, koska sen löytäminen saattaakin olla aivan kauhistuttava kokemus!

"Minua huolestuttaa, että meillä laitaoikeisto kyseenalaistaa ja hyökää perinteistä laatumediaa vastaan", lausuu Rauli Virtanen Ylellä, jonka toimittaja hän oli pitkään ja joka Yle on vaatettanut ja ruokkinut tämän miehen suurimman osan hänen elämästään. Hänellä on siis vain leipäpapin uskottavuus.

Perinteinen media: silloinhan meidän pitää aina uskoa myös Hesaria ja Moskovan Pravdaa samalla tavalla kuin kristityt uskovat Raamattua ja varsinkin muslimit siteeraavat ja seuraavat sanatarkasti Koraania ja sitä tulkitsevia kirjoituksia.

Yksikään imaami ei ole Suomessa joutunut syytteeseen ihmisoikeuksien loukkauksista tai Suomen lakien rikkomisesta, vaikka moskeijoissa saarnataan joka päivä niitä vastaan ja imaamit tekevät sitä jatkuvasti myös lehdissä ja televisiossa.

Sen sijaan lääkäri/kansanedustaja/ministeri Päivi Räsänen on jo yli neljä vuotta ollut syytteessä Raamatun lauseiden siteeraamisesta ja se jatkuu nyt hovissa. Eikö Raamattu- media ole meille suomalaisille kuitenkin enemmän perinteinen kuin Koraani- media!

Perinteinen Matti Vanhanen pyysi pääministerinä ollessaan anteeksi Mohammedin kuvien julkaisua Tanskan lehdissä, mutta hän ei ole ministerinä/eduskunnan puhemiehenä/kansanedustajana koskaan pyytänyt anteeksi lakiin kirjoitetun uskonrauhan rikkomuksia Raamatun ja Päivi Räsäsen tapauksessa. Jota lakiin kirjoitettua Uskonrauhaa ovat nyt rikkoneet Suomessa jopa raastuvan- ja hovioikeudet.

Tästä voi vetää vain sen johtopäätöksen, että suomalainen yhteiskunta on niin heikko ja avuton, että muslimien tavoin väkivaltaa käyttämällä suomalaisten perinteillä, Raamatulla ja Suomen lainsäädännöllä voi pyyhkiä perseensä!

Ruotsissa tämä näkyi hämmästyttävän selvästi tänä viikonloppuna, kun sodassa olevan Ukrainan presidenttiä ei uskallettu viedä Ruotsin pääkaupunkiin (Tukholma tai Malmö, Allahu akbar!) odotettavissa olevan islamistisen terrori- iskun pelosta.

Sadat maailman eri valtioiden ministerit, presidentit ja muut valtiojohtajat ovat vierailleet sotivan Ukrainan pääkaupunki Kiovassa, mutta muslimien jokapäiväisen ammuskelun, räjäyttelyn ja kaikenlaisen väkivallan takia Ruotsin valtiojohto ei pidä omaa pääkaupunkiaan enää turvallisena paikkana.

Vaikka Suomen ulkoministeri Elina Valtonen kertoo Perinteisessä Mediassa Ruotsin olevan yksi Euroopan turvallisimpia maita! Pian meillä voi olla TP- Utva, jossa Elina Valtonen, Pekka Haavisto ja Sanna Marin tekevät päätöksiä Suomen turvallisuuspolitiikan suhteen!

Ruotsi on kuitenkin vahva valtio Suomeen verrattuna: siellä poliitikot vasemmalta oikealle julistavat edelleenkin lakiin kirjoitetun sananvapauden olevan tärkeämpi kuin muslimien uhkailut tässä Koraanin polttamisessa ja siellä tuetaan myös rahalla vaihtoehtoisia medioita.

Kun taas Suomessa vaaditaan jo sosiaalisen median kieltämistä ja jonka rajoittaminen ostettiin Googlelta viime ek- vaalien aikaan ja joka "osui" myös tähän minunkin blogiini Googlen täysboikotilla.