Bill Gates ennustaa Afrikan tulevan täysin omavaraiseksi seuraavien 20 vuoden aikana. Länsimaiset poliitikot kuitenkin vain kauhistelevat ilmastonmuutosta, mutta mitään järkevää ei tehdä.

Lukekaa tästä Suomen ulkoministeriön raportti Kiinan Afrikan politiikasta ja huomaatte kuinka valtavasti Kiina sijoittaa sinne. Kannattaa tosiaan lukea, harvinaisen pätevä ja selkeä raportti. Ne satojen miljardien sijoitukset menevät kaikkiin 50 Afrikan valtioon ja ne ovat nimenomaan hyödyllisiä sijoituksia infrastruktuuriin: rautateitä, satamia, vesivoimaa,lentokenttiä, aurinkoenergiaa, tieverkostoa miljoonia kilometrejä etc.

Jopa hesarin vihreät minnapetterit myönsivät Kiinan sijoittaneen Afrikkaan 200 miljardia dollaria ( 4 kertaa Suomen valtion budjetti ), mutta vielä yksityiset kiinalaiset sijoitukset huomioon ottaen summa on moninkertainen.

Kuvitellaanpa tilannetta, jossa Kiina rakentaa johonkin Afrikan valtioon rautatiet, maantiet, satamat, lentokentät ja lähes ilmaista energiaa tuottavat aurinko-, vesi- etc voimalat.

Tämän jälkeen kymmenettuhannet kiinalaiset, amerikkalaiset, eurooppalaiset, intialaiset etc yksityiset yritykset kiinnostuvat tuosta valtiosta. Tuhannet ja tuhannet ruoka-, kauppa-, kahvila-, kaivos-  ja teollisuusyritykset menevät maahan.

Pikaruokaketjut perustavat satoja ravintoloita, palkkaavat tuhansia afrikkalaisia, pestaavat tuhansia sopimusviljelijöitä vihannesten, sianlihan,kananlihan ja kaiken mahdollisen tuotantoon. Ne ostavat tuhansia hehtaareita maata, muokkaavat sinne pellot, rakentavat asuintalot, infrat kaikki ja vuokraavat sopivat palstat neekereiden kyntää ja kylvää. Paprikaa, chiliä, kurkkua, tomaattia, salaattia etc.

Jopa supisuomalainen Hesburger voi työllistää tuhansia afrikkalaisia, jollei nyt sitten Heidi Hautala ehdi torppaamaan sitäkin. Kuten hän juuri parissa viikossa torppasi kolme ( 3 ) kiinalaista biotehdashanketta Suomessa. Vihreän jytkyn jälkeen Suomesta voi tulla ankeampi valtio kuin DDR oli milloinkaan ja sen sätkyn korjaaminen vie vuosikymmeniä.

Kymmeniä vuosia täydellisen pysähtyneisyyden tilassa seisseisiin valtioihin ( Sambia, Mosambik, Tansania, Zimbabve etc ) syntyy muutamissa vuosissa miljoonia työpaikkoja ja suomalaisetkin rupeavat muuttamaan näihin lämpöisiin maihin. Sitten Suomeen tulleet ilmasto-, seksuaali-, ahistus- ja mukavuuspakolaiset kyselevät huulet törröllään: miksi kela olla kiinni ja sosiaali ei vastata, minun televisio ole rikki! 

Bils Gates ennusti Afrikan nousevan kännyköiden ja mobiilirihkaman avulla, mutta sehän nyt on täyttä houretta ja hevonpaskaa.

 

African%20_union_%20Headquarters_resize_

Tässä on kiinalaisten rakentama Afrikan Unionin päämaja Addis Abebassa. Hienompi kuin Helsingin Guggenheim ja oikein valmiiksi rakennettukin!