Vasemmistoliiton kansanedustajalle Suldaan Said Ahmedille postitettiin tällä viikolla hirttosilmukka eduskuntaan. Hänen mukaansa teko on hyökkäys paitsi häntä, niin koko eduskuntaa vastaan.

Aikaisempien somalien julkisuuteen nostamien rasismikohujen perusteella voimme arvioida 96%: n todennäköisyydellä Suldaan Said Ahmedin valehtelevan, joten silloin se on hyökkäys Suomen kansaa vastaan ja kansanedustajana tehty viharikos.

Paketit pitää lähettää valvontakameroin varustetuista postitoimistoista, joten poliisilla olisi niin halutessaan helppo selvittää lähettäjä.

Kansanedustajana Suldaan Said Ahmed saisi nopeasti tilastot kantasuomalaisten somaleja kohtaan tekemistä raiskaus- ja henkirikoksista viimeisen 20 vuoden ajalta. Rehellisenä miehenä (valehteleva roisto, suom, huom.) hän pyytäisi samat tiedot myös somalien kantasuomalaisia kohtaan tekemistä raiskaus- ja henkirikoksista.

Näistä tiedoista voisimme todeta somalien henkirikosten suomalaisia kohtaan olleen 10- 20 henkirikosta ja 100- 300 raiskausta. Suomalaisten voisimme nähdä tehneen tuona aikana yhden (1) somaleihin kohdistuvan henkirikoksen ja nolla (0) raiskausta. Näin kammottavat luvut, vaikka suomalaisia on 250 kertaa enemmän kuin somaleja Suomessa! Näistä luvuista voisimme sitten arvioida sitä rasismin määrää ja varsinkin sen suuntaa. Somaleja ei olisi koskaan pitänyt ottaa Suomeen, lausui jopa vihreiden nykyinen ulkoministeri Pekka Haavisto, joten se kertoo paljon tämän kansanryhmän tekemisistä Suomessa.

Mogadishussa syntynyt Suldaan muutti 15- vuotiaana Suomeen perheen yhdistämisen avulla, mutta kuinka monta kertaa hän on sen jälkeen lomaillut siellä "vaarallisessa" Somaliassa? Espoolainen kaupunginvaltuutettu somali Habiba Alihan "muutti" (pakotettiin?) 15- vuotiaana jopa kahdeksi vuodeksi Somaliaan asumaan. Tämä kaikki on yleistä somaleilla, joten se turvapaikka ja ilmainen elämä Suomessa on siis täyttä huijausta. Tässä vielä linkki tapaukseen, jossa tuhat (1,000)  Somaliassa lomaillutta Ruotsin somalia jäi Mogadishun kentälle lentoyhtiön konkurssin takia.

Puolan ja Liettuan rajoilla vellovien kymmenien tuhansien pakolaisten päämääränä ovat Saksa ja Suomi. Saksassa nyt on jatkuva työvoimapula, joten se selittää sinne haluavat. Suomessa taas on jo lähes puoli miljoonaa työtöntä ja satoja tuhansia palkkatuella ja erilaisilla työttömyyskurseilla.

Selitys on Suomen hyvä ja täysin vastikkeeton sosiaalituki, joka on peräti 20% parempi kuin upporikkaassa Ruotsissa. Meillä oleskeluluvan saaneen pakolaisen kotoutusaika (ei tarvitse osallistua mihinkään) on pidempi kuin Ruotsissa. Ja heti kättelyssä annetaan keskiluokkaisesti kalustettu asunto, kun taas Ruotsissa käytetyt kalusteet tulevat lahjoituksina tai kirpputoreilta.

Vanhat kalusteet kiihottavat pakolaisia työnhakuun, mutta Suomessa saa taas upouudet remelit tiettyjen toimeentulotuella elettyjen vuosien jälkeen. Kyllä, näin kertoi minulle alalla työskentelevä.

Nyt tyttöhallitus sorvaa vielä mallia, jossa pakolainen saa tuoda maahan perheensä jäseniä ilman mitään tuloja. Tässä pitää muistaa, että 10. 000 pakolaista on perheenyhdistämisten jälkeen jo muutamassa vuodessa kasvanut 40. 000- 50. 000 elätettävään. Virallisen ruotsalaisen laskumallin mukaan.