Ruotsin naisten jalkapallojoukkue on nyt ilmoittanut aikovansa polvistua olympialaisissa BLM- liikettä tukeakseen. Joukkueen jäsen Hedvig Lindahl selittää, että on aina tärkeää ottaa kantaa ihmisoikeuksiin ja kaikenlaiseen epäoikeudenmukaisuuteen

svenskadam.jpg

Samaan aikaan algerialainen judoka jättää kisat, koska hänelle oli arvottu juutalainen vastustaja (Israel). Hän saa tukea kotimaastaan ja valmentajaltaan. Myös egyptiläiset ja iranilaiset judokat ovat aikaisemmin kieltäytyneet ottelemasta juutalaisia vastaan ja tehnevät samoin näissäkin kisoissa

alg.jpg

Mitä tapahtuisi, jos jonkin maan urheilija kieltäytyisi ottelemasta "neekeriä" vastaan?! Koko maan joukkue suljettaisiin tietenkin pois kisoista, koska sitä vaatii rasismin vastainen toiminta ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

Nyt näitä muslimimaita ei kuitenkaan suljeta pois, vaan BLM- liikkeen ”uhreiksi” laskettuna he saavat osakseen Ruotsin naisjoukkueen polvistumalla esittämän anteeksipyynnön ja kunnioituksen. Vaikka muslimimaat ovat olleet, ja ovat vielä tänä päivänäkin maailman pahimpia orjakauppiaita ja orjatyövoiman käyttäjiä. Puhumattakaan nyt naisten ja ei- muslimien sorrosta ja kaikenlaisista muista ihmisoikeuksien rikkomisista.

Ruotsin naisjoukkue voisi ennemminkin polvistua Israelin olympiajoukkueen edessä ja siten ilmaista vastustavansa oikeasti rasismia ja kaikenlaista syrjintää. Heillä olisi siihen syytä jo Ruotsin toisessa maailmansodassa harjoittamasta  liittolaisuudesta Hitlerin Saksan kanssa.

salomon.jpg

Ruotsissa erittäin arvostettu juutalainen kirjailija, kääntäjä, lastenlääkäri ja lastenpsykiatri Salomon Schulman kirjoittaa kovia sanoja ruotsalaisten tekopyhyydestä ottaessaan kantaa Ruotsiin suunnitellusta Holokausti- museosta.

-Sosiaalidemokraatit avasivat ovet raa`alle antisemitismille Lähi- idästä.

-Mitä sinne Holokausti- museoon tulisi, tuskinpa Wallenbergin perhe luovuttaa likaisia kultaharkkojaan.

-Ehkä Lapista muutama malmilohkare, joita äitini ja kaikki hänen kohtalotoverinsa työstivät orjatyöläisinä Berliinissä.

-Malmöstä on juutalaiset ajettu pois ja nyt Malmö haluaa sinne Holokausti- museon!

--Tämän päivän poliittisen jengirikollisuuden aikana voidaan laskea, että museo tuhotaan jo ensimmäisenä päivänä.