Olen viime päivinä lukenut sydäntäsärkeviä juttuja Syyriassa sijaitsevan Idlibin alueen tilanteesta. Lisäksi olen saanut noista jutuista vielä päänsärkyäkin, koska kaikki olennaiset asiat on jätetty kertomatta.

Viime lokakuussa USA: n armeija tappoi Isis-johtaja Abu Bakr al-Baghdadin. Ja hänet tapettiin nimenomaan tuon Idlibin alueella. Mosulin, Raccan, Aleppon ja useimpien Isis- kaupunkien valtauksissa näiden Isis- terroristien annettiin poistua rauhassa alueilta. Järjestettiin jopa satoja busseja, joilla nämä kurkunleikkaajat perheineen matkustivat nimenomaan tuohon Idlibin maakuntaan.

Nyt siellä on siis Isisin, al Qaidan ja lukemattomien muiden terroristijärjestöjen taistelijoita. Viatonta paikallista väkeä voi olla myös paljon, mutta oletan suurimman osan heistä jo paenneen alueelta.

Kolmen miljoonan ihmisen alue olisi sortunut jo ajat sitten, ellei Turkki olisi huoltanut sitä. Nyt on myös paljastunut siellä olleen koko ajan jopa tuhansia raskaasti aseistettuja Turkin sotilaita omissa tukikohdissaan. Turkin presidentti Erdoganilla on jotain ihmeellisiä haaveita ottomaanien imperiumin palauttamisesta ja ilmeisesti hän haluaa aloittaa valtaamalla ainakin osia Syyriasta.

Syyriassa Erdogania vastassa ovat Iran ja Venäjä, jotka kaikki ovat keskenään ”liittolaisia”. Putin uhkaa nyt varmasti ruveta aseistamaan alueen kurdeja, jos Turkki ei vetäydy.

Tämän takia Erdogan onkin luopunut ottomaanien valtakunnan perustamisesta ja päättänyt valloittaa ottomaattien Euroopan. Tänään hän on ilmoittanut virallisesti Turkin rajojen Eurooppaan olevan auki ja Kreikan rajoilla on jo väkivaltaisia mellakoita.

Sieltä on nyt 3-5 miljoonaa ihmistä tulossa ”korjaamaan” Suomenkin huoltosuhdetta. Toivottavasti pitävät kiirettä, sillä tämä rajattomasti pakolaisia haluava hallituksemme on pian jo entinen. Matka sieltä tänne on tosin pitkä ja rajat kiinni.

Joskus viikko sitten luin Demokraatista uutisen, jonka mukaan kaikin tavoin ansioitunut Ilkka Taipale oli jonkin kaverinsa kanssa perustanut Demokraattimiesten liikkeen ”vastustamaan nuorten miesten alistamista ja syrjäyttämistä”, sanatarkasti noin. Uutinen ihmetytti minua, joten luin sen kaksikin eri kertaa. Nyt asiasta ei löydy enää riviäkään mistään. Apparaatti on ilmeisesti iskenyt takaisin ja olisiko nykyisin kaikkeen sekaantuva ylifemakko Tarja Halonen myös ollut asialla.

Suomessahan on sosiaalidemokraattinen hallitus, joka on jo päättänyt, että nuo 79. 000 syrjäytynyttä miestä saavat selvitä omillaan. Ja toisella hallituspuolue Vasemmistoliitolla oli jo oikein kampanja heidän tappamisestaan. Sitä Oikeusvaltiota ja hyvinvointia ei vaan riitä kaikille, se pitäisi ihmisten käsittää!