Tästä alhaalla olevasta kuvasta näette miten Sanna Marinin tyttöhallituksen työllisyyskasvu muodostui. Peräti 58. 6% siitä saatiin palkkaamalla VELKARAHALLA julkiselle sektorille lisää väkeä kaikkiin mahdollisiin tiloihin. Tehtäviin ei tietenkään enää mahtunut, koska niitä oli jo hoitamassa enemmän väkeä kuin missään muualla maailmassa.

Kolme naista samaa paperia käsittelemässä olisi johtanut vain tukasta repimisen tapaiseen työpaikkakiusaamiseen ja pahimmassa tapauksessa kaikki olisivat jääneet sairaslomalle. Kuten eräs miespuolinen päiväkodin johtaja naureskeli heillä olevan tapana.

Yksi prosentti työllisyysasteen nousua on 30. 000 työntekijää, joten yhden prosentin nousun saadakseen tyttöhallitus palkkasi julkiselle sektorille 17. 580 uutta työntekijää. Julkinen sektori siis vain paisui kymmenillä tuhansilla työntekijöillä. Mihin ihmeeseen heidät palkattiin, koska ainakin terveyden- ja vanhustenhoidossa pula työntekijöistä vain paheni!

Kunnat saivat ennen kuntavaaleja jättimäisen 1. 000 miljoonan euron ylimääräisen rahapotin pyytämättä ja yllätyksenä, joten samalla annettiiin varmaan ohjeet palkata kaikki sisarukset, serkut ja kaikki halukkaat sukulaiset, lehtolapsiakaan unohtamatta. Ja tietysti pilvin pimein pakolaisia ja paperittomia palkkatuella, koska siinä meillä on uusi Nokia. Väärinpäin!

marin.jpg