Tämän paskalain takaraja on jo kolmen viikon kuluttua, mutta  yli 100 000 mökkiläistä ja talonomistajaa viittaa kintaalla lain määräajalle. Tämä on valtavan hienoa asia, koska viimeinkin Suomen maaseutuväestö on oppinut haistattamaan paskat Helsingin herrasväen järjettömille päätöksille. 

Tuollainen määrä ihmisiä joutuisi maksamaan 500- 1000 miljoonaa euroa vain sen takia, että pikkuisten mummojen kuivat paskakikkareet saataisiin valtaviin, myrkyllisiä kemikaaleja sisältäviin muovisäiliöihin. Heillä on jo hyvät ja moninkertaiset suodatukset, se riittää.  Helsinkiläiset voivat pyyhkiä pulujen perseitä, se jotenkin sopisi heille.

Nyt vihreät vinkuvat turpeen polton välittömästä kieltämisestä, mutta Helsingin kivihiilivoimaloista ei puhuta koskaan missään. Tuo musta venäläinen kivihiili kun tuottaa valtavat voitot; Osmo Soininvaaran mukaan sähköyhtiö Helen tilittää Helsingin kaupungille jopa 300 miljoonaa euroa voittoa vuodessa.

Ja mitä sitten turpeen tilalle, venäläistä kivihiiltä vai puuhaketta, jolle vihreät lyövät taas lisää veroa. Tuo puhtaan dieselin veronnosto osoitti, ettei Rinteen pimperohallitus välitä vähääkään ilmastosta, mutta verorahaa vaan pitää saada Helsinkiin.

Kävin viikolla eräässä Espoon jättikirjastossa ja seurasin siellä nuorisotilan toimintaa. Keskellä päivää tuossa kaikenlaisilla peleillä ja huvitteluvälineillä täytetyssä tilassa kulutti aikaansa kymmenkunta tummahipiäistä aikuista miestä, joista muutamilla kirjaston liivit päällä. He olivat palkattuja leikittäjiä, joita on nykyään tuhansittain Suomen kirjastojen nuorisotiloissa. Tuokin porukka söi jo kymmpitonneja kuukaudessa suomalaisten verorahoja.

Jossain välissä paikalle saapui keski- ikäinen suomalaisnainen ison kermaleivoksia täynnä olevan  tarjottimen kanssa ja jakoi niitä näille joutilaille. Siinä oli se Rinteen malli ja se kirpaisi meikäläistä työeläkeläistä. Minullakin on molemmat olkapäät sökönä, toinen silmä naulan puhkaisema (osin korjattu), kuulosta on hävinnyt 60%, mutta mitään 50% matkalippualennuksia tms en saa mistään.

 Samaan aikaan virolaiset ja muut ulkolaiset painavat 10- 12 h töitä orjapalkalla rakennuksilla ja heistä puhutaan saman otsikon alla mamuina kuin näistä "pakolaisista". Harvat virolaiset tosin maksavat veroja, mutta eivät he myöskään saa Suomesta mitään ilmaista ylöspitoa.

Kymmenen vuotta sitten Espoo oli Suomen rikkain kaupunki, mutta nyt se on Suomen velkaisin ja kaupunginjohtajan mukaan se johtuu nimenomaan näistä turvapaikkaturisteista. Ruotsissa on jo lähes 100 kuntaa, jotka ovat ajautuneet täydelliseen katastrofiin vuoden 2015 pakolaisten takia.

Miksi muuten suomalaisten sairaanhoitajien pitää saada yhtä suuret palkat kuin öljymaa Norjan sairaanhoitajilla on, mutta suomalaisten rakennustyöläisten palkkojen pitää olla virolaisten palkkojen tasoa!

Joskus kymmenen vuotta sitten naispuolinen Helsingin kaupungin arkkitehti riemuitsi lehdissä, kun he olivat tehneet virolaisen rakennusyrityksen kanssa sopimuksen kahden kerrostalon rakentamisesta. Kilpailutuksen välttämiseksi räätälöity erikoissopimus, jossa firma sai tietyn prosentin asuntojen hinnasta. Virolainen yritys ja virolaiset työntekijät virolaisilla palkoilla, eikä Suomeen centtiäkään verotuloja. Ehdottakaapa joku samanlaista sopimusta filippiiniläiselle hoitofirmalle ja filippiiniläisille hoitajille!