Tämä juttu ei tietenkään koske Mäntyniemessä nyt perheensä kanssa asuvaa ja virassa olevaa presidentti Sauli Niinistöä. Hän toimi aivan esimerkillisesti Venäjän hyökättyä Ukrainaan, reagoi nopeasti kansan tuntoihin ja otti johdon käsiinsä tuossa Natoon liittymisessä. Mitäpä, jos meillä olisi ollut Tarja Halonen presidenttinä ja sama heikko Sanna Marinin hallitus!

Tuo otsikko koskee entistä presidentti Tarja Halosta ja Mäntyniemeen nyt pyrkiviä Pekka Haavistoa ja Jutta Urpilaista. Tämä Helsingin Sanomien juttu al- Holin terroristeista pakotti minut nousemaan blogille ja myöhemmän kirkkokäynnin sijasta suuntaankin askeleeni kirjastoon tuota Hesarin juttua lukemaan.

Tuossa jutussa on varmasti ne samat perusasiat, joista me täällä somessa olemme jo vuosia kirjoitelleet:

Orjuuttamista, lasten vaarantamista, terrorismin tukemista, Isisin kalifaatissa eläneitä naisia on useissa Euroopan maissa (lähes kaikissa) tuomittu raskaista rikoksista. Sen sijaan Suomeen palanneet Isis- naiset elävät vapaina. Miksi? Kirjoittaa uudistumisensa aloittanut Hesari.

Ei ole rikos olla naimisissa, lausui Tarja Halonen, kun keskustelu al- Holin naisten rikosvastuista oli kuumimmillaan Suomessa. Tällä lausunnolla hän presidentillisellä arvovallallaan vapautti nuo naiset osallistumisesta terrorismiin, kansanmurhaan ja kaikkiin yllä mainittuihin rikoksiin.

Silloinen ulkoministeri ja nyt presidenttiehdokas Pekka Haavisto johti al- Holin naisten "kotiuttamista" ja heidät tuotiin kuin kuninkaalliset erikoiskoneilla Suomeen. Tuolloin oikeusministerinä toiminut RKP: n Anna- Maja Henriksson ohitti Pekka Haaviston tavoin kaiken Suomen lainsäädännön, eikä al- Holin naisia määrätty edes poliisikuulusteluihin. He tulevat kyllä, jos heillä on jotain kerrottavaa, sanoi asiaa hoitava ja siihen ohjeistettu komisario lehdessä.

Vaikka noiden naisten tiedettiin syyllistyneen vähintäänkin satoihin Kela-, maksuväline-, ja asiakirjapetoksiin jo Suomessa. Lakien mukaan jo niistäkin olisi kuulunut ehdoton vankeustuomio (kuten Saksassa 4v), jos Anna- Maja Henriksson olisi oikeusministerinä noudattanut Suomen lakeja. Syytteeseen?

Sitten vielä Sdp: n presidenttiehdokas Jutta Urpilainen, joka ei ole ainakaan julkisesti vielä siunannut jesidien kansanmurhaa, mutta joka EU- komissaarina iski viimeisen naulan Jemenin kansan arkkuun:

Tuntuu pieneltä ja nöyrältä olla tässä kauniissa paikassa, joka ilmentää islamin sanomaa rauhasta, monimuotoisuudesta ja suvaitsevaisuudesta, twiittasi EU- komissaari Jutta Urpilainen arabien Emiraateissa vieraillessaan.

Joka upporikas Emiraatit oli juuri saudien kanssa hyökännyt rutiköyhään ja samoin arabien asuttamaan Jemeniin ja jossa Emiraateissa homoseksuaalit saavat hirttotuomion. Jutta twiittasi tuon tietysti vielä Pride- viikolla, joten vaalitenteissä hänet kannattaa sijoittaa mahdollisimman kauas Pekka Haavistosta!

jutta.jpg

Kuuluisan Isis-terroristien Nero Saraivan eräs vaimo Angela on saanut Hollannissa neljän ja puolen vuoden tuomion, mutta Neron suomalaisvaimo ”Helistä” ei ole edes käynnistetty esitutkintaa. Siitäkin huolimatta, että Supon apulaispäällikkö sanoo, että he uskovat naisten todennäköisesti jatkavan terroristista toimintaansa. Kirjoittaa jo Hesarin artikkelin lukenut Juha Hytönen US- Puheenvuron blogissaan.

Pitäisikö siihen hallituksen antamaan julkilausumaan rasismista tehdä pieniä lisäyksiä ja pitäisikö syyskuussa äänestää myös opetusministeri Anna- Maja Henrikssonin luottamuksesta!