Ruotsin moderaattien (orpolaiset) johtama hallitus on nyt päättänyt nostaa työperäisten maahanmuuttajien tulovaatimuksen 26560kr/kk (2345, 77€). US valehteli sen olevan 2254€/kk, koska kokkari! Ruotsin sosiaalidemokraatit pitävät korotusta liian pienenä, koska se ei pysäytä ei- vakavaa (oseriös) maahanmuuttoa. Siis ihmisiä, joilla on vain tarkoitus tulla ja pudottautua Ruotsin sosiaalitukijärjestelmään (KANNUSTINLOUKKU).

Ruotsin hallituksen Tidö- sopimuksessa tuo työperäisten tuloraja on 33. 000kr/kk (2906.71€) ja "siihen pyritään pitemmän päälle".

Aikaisemmin siis ne samat Ruotsin sossut ja ilmeisesti vihreiden painostuksesta asettivat tuon tulorajan vain naurettavaan 13. 000kr/kk (1148.45€/kk) summaan, joka rikkoo kaikkia työehtosopimuksia ja sillä työskentelevä saa jo enemmän valtion tukia kuin palkkaa. Sitten joku pizzeria järjestää sellaiset tulot paperilla ja pysyvän oleskeluluvan saannin jälkeen mennään juosten sosiaalitoimistoon.

Lisäksi Ruotsissa aletaan myöntää vain tilapäisiä oleskelulupia pakolais- ja työperäislle mamuille, mutta aiottua pysyvien oleskelulupien ja kansallisuuksien perumisia ei kuitenkaan vielä toteuteta. Sama Suomeenkin ja Hussein al- Taee saisi jatkaa lapsellista leikkityötään kulttuuritulkkina. Toistaiseksi, jos on kunnolla!