Viro saa nyt jättimäisen 8. 3 miljardin elvytyspaketin, joka tekee 8. 300 euroa jokaista virolaista kohti. Tuossa MTV: n linkissä Viron tukipaketista vähennetään 2.4 miljardia maan seuraavalla 7- vuoden kaudella maksamia jäsenmaksuja, mutta silloinhan Suomessa hehkutetusta 3 miljardin tukipaketista pitää myös vähentää jäsenmaksut, jolloin koko 3 miljardia menee siihen ja meille jää vain ne 7 miljardin velat!

Tuo EU- paketti on lähes varma, joten nyt pitää miettiä tuon Viron paketin vaikutusta Suomeen. Täällä asuu vakituisesti jo 70. 000 virolaista ja ainakin 50. 000 käy Suomessa töissä. Tuo valtava paketti tule nostamaan miljoonan asukkaan Viron taloutta ja työllisyyttä, joten pendelöinti lahden yli loppuu ja voimme odottaa jopa 50. 000 virolaisen muuttavan takaisin vaurastuvaan kotimaahansa.

Miksi he jäisivät paskatöihin vauhdilla kurjistuvaan Suomeen, jos Virossakin on töitä. Lisäksi heidän muuttoaan helpottaa se, että he pystyvät vielä vuosien ajan nauttimaan kotimaassaan Suomen työttömyyskorvauksia, lapsilisiä ja mitä lie muuta keksivät anoa.

Tyttöhallituksen mukaan Suomi on upporikas valtio, joka pystyy jakamaan rahaa kaikille maailman kansoille. Raamatussa Jeesus ruokki valtavan ihmisjoukon kolmella leivällä ja kahdella kalalla, mutta Suomen hallitus ruokkii puoli maailmaa homeisella leivällä ja kauhealla velalla. Leipäjonoista homeista leipää kotimaan köyhille ja velalla tietysti sitten paljon parempaa pakolaisille ja kehitysapuun.

Suomessa asuvien virolaisten työllisyysaste on jopa parempi kuin kantakirjasuomalaisten, joten kymmenien tuhansien tekevien käsien lähtö maastamme heikentää taas huoltosuhdetta. Tyttöhallitus hankkii tänne varmasti heti saman verran pakolaisia EU: n ulkopuolelta, mutta se tarkoittaa vain lisää ruokittavia suita ja valtavan kalliin palveluverkoston järjestämistä näille rähiseville joutilaille, ei tekeviä käsipareja.

Mahtavan jättipotin saavassa Virossa verotus on alhainen ja asunnot, vuokrat, autot, elämä, etc, ovat halpoja, vaikka lapsilisät ovat jo paremmat kuin Suomessa. Siellä ei varmasti ruveta rakentamaan valtiosta mitään verohelvettiä, kun on nähty mihin se Suomessa johtaa. Näin ollen myös yhä useammat suomalaiset yritykset muuttavat Viroon, josta on vain muutamia satoja kilometrejä Keski- Euroopan markkinoille, edullinen työvoima ja järkevä verotus.

Suomessa kauhistellaan, kun tietyt kansanryhmät ovat pudonneet ”kannustinloukkuun”. Täällä asuvista kansallisuuksista suomalaiset, venäläiset, virolaiset, kiinalaiset, Kosovon muslimit ja lukematon määrä muita etnisiä ryhmiä ei ole pudonnut Kelan ”kannustinloukkuun”, vaikka se on sama heille kuin muillekin. Sen sijaan nimenomaan muslimitaustaiset pakolaiset: somalit, arabit, afgaanit, etc, eivät tee Suomessa muuta kuin ”syövät ja paskantavat”. Tuota termiä käytettiin aikoinaan Lapissa. (Ohisalon nettipoliisi voi tunkea leikkipyssyn takaisin sukkahousun punttiin, se Vihreä uskontopoliisi ei ole vielä valmis!)

Ruotsissa sosiaalidemokraattinen pääministeri Stefan Löfven on tehnyt täyskäännöksen ja tunnustanut tosiasiat. Hän myöntää rikollisuuden johtuvan pakolaisten valtavasta vyörystä maahan. Heillä on jo tekeillä Tanskan malli, jossa oleskelulupa tulee olemaan kolme vuotta kerrallaan ja perheitä voi yhdistää vain omalla rahalla. Meillähän mennään päinvastaiseen suuntaan tietenkin ja pakolaisia kohdellaan lastensuojelulain mukaisesti aina 25- vuotiaaksi asti. Partaisia ukkoja punnitaan ja röyhtäytetään neuvoloissa!

Tässä alla Euroopan Unionin kartta, josta seviää kuinka hyvin me olemme EU: n ytimessä. Me olemme siinä ytimessä samalla tavalla kuin Posio on keskellä Helsinkiä! Idässä on 1300 km suljettua Venäjän rajaa, koska Saksa on määrännyt meidät piirittämään Venäjää! Sitten on 700 km merirajaa, joka tietää viennille rautatiemaksut, kahdet satamamaksut, väylämaksut ja laivojen pitää käyttää vielä kalliita pakokaasun puhdistusmenetelmiä. Joita niitäkään ei tietysti tarvita muualla EU: ssa. Virolla ei ole näitä ongelmia, joten toivottakaamme onnea ja menestystä ahkeralle ja ylpeälle Viron kansalle, joka osaa pitää huolen omista oikeuksistaan ja eduistaan!

ge8_europe_shutterstock_51128641.jpg