Missään puolueessa ei äänestäjäkunta ole vaihtunut niin paljon ja niin nopeasti kuin Vasemmistoliitossa, ilakoi puolueen puheenjohtaja  Li Andersson jossain tv- ohjelmassa. Ilmeisesti vanhan ja historiallisen puolueen kaappaaminen oli vihreiden feministien mielestä "järkevämpää" kuin oman uuden perustaminen.

Nyt vasureiden Hanna Sarkkinen onkin ajamassa puolueen kärkihankkeena lakialoitetta, jossa jokaiseen miehen ja naisen väliseen naimistapahtumaan vaaditaan naisen suostumus, muuten se on raiskaus. No näinhän se on minun käsittääkseni aina ollut, mutta nyt halutaan ilmeisesti luoda jonkinlainen harmaa vyöhyke, jossa sanomisia voidaan sitten raastuvassa tulkita miten vain. Ja jo nykyäänkin naisen ( aina uhri ) kertomus pätee.

Sarkkisen mielestä mitään kaavakkeita ei tarvita, joten kyllä aika avoimeksi jää. Nykyään kun naisen rintojenkin väliin tuijottaminen on seksuaalista häirintää, vaikka enemmistö avointa kaula- aukkoa käyttävistä naisista haluaa juuri esitellä niitä kauniita rintojaan.

Tulevaisuudessa naimistouhu on siis yhtä riskialtista kuin jos ostaisi talon ilman kauppakirjaa. Suostumusta paperilla ei saa ja tapahtuman videoiminen vie myös raastupaan.

Minunkin pienessä ystäväpiirissäni on kaksi miestä, jotka ovat avioeron jälkeen joutuneet syytteeseen pienten tyttäriensä hyväksikäytöstä. Molemmat esimerkillisiä isiä, mutta joutuivat käymään pitkät oikeustaistelut täysin naurettavien syytösten takia. Kummassakaan tapauksessa nainen ei saanut tuomiota vääristä syytöksistä, vaikka Sarkkinen sanoo sellaisten pykälien suojelevan miestä myös tässä uudessa naimisproseduurissa.

Suomalaisista naisista enää puolet haluaa synnyttää lapsia ja siinäkin on sitten kaikenlaista keinosiemennyshedelmöitystä ja koeputkea välissä. Tulevaisuudessa presidentti palkitsee äitienpäivänä Jani "Äitee" Toivolan kaltaisia kansanedustajaoletettuja, joka jäi rohkeasti sairastamaan synnytyksen jäkeistä masennusta, vaikka siitä voisi jollain jänkkäheterolla olla sanomista. Tässä muuten Jani Toivolan oma kertomus tuosta lapsensa hankkimisen merkillisistä vaiheista, siitäkin voi tavalliselle ihmiselle nousta monenlaisia kysymyksiä mieleen. 

Nykyisin suomalaisista miehistä jo 12% ja naisista 10% hankkii puolison ulkomailta. 20 vuoden kuluttua pitää miehellä olla Suomessa naidessa kaksi todistajaa, sekä naisen ja tämän mahdollisen aviomiehen suostumus. Museovirastoakin on hyvä konsultoida, jos sellaista bahama- vahausta ei sattumoisin ole tehty.