Mitähän feminismin esiäidit sanoisivat nyt, jos he näkisivät Suomessa ajettavan feminismiä patriarkaalinen Koraani kädessä ja tuota naisia sortavaa uskontoa kannattavat miehet olisivat ensimmäisinä pakolaisiakin otettaessa.

Ehkä he ajattelisivat Suomen feministien ymmärtäneen menneensä liian pitkälle naisten tasa- arvossa ja päättäneen ottaa muutaman korjausaskeleen taaksepäin. Sitä he eivät kuitenkaan ymmärtäisi, että Suomen naiset alistavat kehonsa ja elämäntapansa hallinnan ulkomaiselle vieraalle uskonnolle, mutta eivät niille kotimaisille miehille, joiden oikeuksia heidän ylilyöntinsä ovat loukanneet.

Suomessa ei ole vieläkään annettu tuomioita pikkutyttöjen julmista ympärileikkauksista, vaikka tiedetään jo kenties tuhansia Suomessa asuvia muslimityttöjä viedyn ulkomaille sitä varten. Ja monet tytöt on jätetty vuosiksi siihen vaaralliseen maahan oppimaan naisia sortavan islamin tapoja ja käytäntöjä.

Joskus ihmisen käytökselle löytyy selitys luonnosta ja sen eläimistöstä.

Eräs kaverini kasvatti vaimoineen kesän kahta kanaa ja he olivat jo alussa tehneet päätöksen syksyllä teurastaa ja syödä ne. Sitten syksyllä kaverini laittoi toisen kanan pään pölkylle ja iski sen kirveellä poikki. Toinen kana näki kaiken, mutta ei ollut moksiskaan vaan tuli nokkimaan kesäsiskostaan tippuvaa verta.

Hieman samalla tavoin Suomen feministit riensivät heti vähättelemään Turun terrori- iskua ikään kuin tavallisena puukotuksena, vaikka Koraanin nimeen Allahu akbar huutanut mies katkaisi kurkun kahdelta täysin tuntemattomalta naiselta ja yritti tehdä sen vielä monille muillekin naisille. Myös paikalla olleita muslimimiehiä juhlittiin sankareina, vaikka he olivat ainoita nuoria miehiä, joilla on aikaa joutistella torilla keskellä päivää.

Ehkä nuo edelliset esimerkit ja niiden vertailu olivat kaukaa haettuja, mutta onneksi löysin kumminkin!

Monet politiikan tutkijat ovat myös seuranneet silmät ymmyrkäisinä tätä naisten sekavaa logiikkaa ja varsinkin nyt Afganistanin tapahtumien yhteydessä. Kauhistellaan Kabulin tapahtumia, vaikka joka päivä nähdään lehdistä ja tv: stä meillä tapahtuvan aivan samoja asioita.

Yhteiskuntatieteilijöiltä on siis turha odottaa selityksiä, mutta psykiatriasta varmasti löytyisi ja saattaisipa sieltä löytyä jo valmiit ohjeet lääkitykseenkin: Skitsofrenialääkkeet alle ja tunnin välein tuulisähköä päälle!

Lisäys. Tuhannet ja tuhannet kantakirjasuomalaiset vanhemmat ja varsinkin isät ovat saaneeet sakkoa ja vankeutta tukistettuaan tai lyötyään lapsiaan, sekä lapsia on otettu huostaan. 

Sitten puhutaan jatkuvasti tuhansista kouluista kadonneista, tai ympärileikatuiksi havaituista muslimitytöistä, mutta lastensuojelu ja muut viranomaiset eivät tee asioille mitään.

Tässä pitää taas muistuttaa, että vain 40 vuotta sitten tytöt ja naiset Somaliassa, Afganistanissa, Jemenissä, Iranissa, etc, saivat pukeutua ihan miten itse halusivat ja valtaosa heistä kulkikin kaduilla ilman huivia. 

Televisiossa oli dokumentit Ruotsista ja Tanskasta, joissa oli salaa kuvattu imaamien antamia neuvoja niitä kysyville muslimeille. Linja oli selvä: Muslimit hoitavat omat asiansa sharia- lakien mukaan ja "epäuskoisten" viranomaisiin ei olla missään yhteydessä. Muslimit ovat nyt valloittamassa Eurooppaa, moniavioisuus on sallittua ja naisen paikka on kotona.

Yhteenvetona todettakoon: Islamilaisen Pyhän Sodan (Jihad) miekka on kastettu intersektionaalisen feminismin tappavaan myrkkyyn.