Suomi laittaa EU: ssa vähiten rahaa energiahintojen tukemiseen. Tietysti Suomi tuki massiivisesti Uniperin kautta Saksan halpoja hintoja, joka rimmaa hyvin Tytti Tuppuraisen kuuluisaan sloganiin Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista. Mutta tuo Europaportalen on nyt kuitenkin laittanut vielä Suomen mukaan itsenäisenä valtiona, eikä Saksan ”Grönlandina”.

Tuossa taulukossa esitetään siis kuinka monta prosenttia bruttokansantuotteesta on pantu tukiin ja kysymys on valtavista summista. Siis niistä summista, joita Suomi EI laita oman kansansa tukemiseen. Joku lapsilisät ovat aivan eri juttu, niistä saattaa jopa 70% mennä kaupunkien kerrostaloissa asuville ja hyvätuloisille. Energian tukirahojen pitää mennä heille, joiden on pakko ostaa sitä kallista energiaa!

Linkin takana parempi kuva.

s%C3%A4h%C3%B6.jpg

Tässä sitten sen kuuluisan Kannustinloukun aikaansaannosta pääkaupunkiseudulla. Asiakaskunnasta suurimpia ryhmiä ovat arabiaa, somalia ja daria puhuvat, jotka ovat tulleet Suomeen varta vasten tämän Kannustinloukun takia. Muut kansanryhmät eivät siihen ”putoa”, he käyvät töissä! Tuossakin nuo kolme kaupunkia maksavat satoja miljoonia ulkomaisille sosiaalipummeille ja sama laulu aina Hangosta Petsamoon.

kela.jpg

 Tyttöhallitus on nyt neljän vuoden aikana maksava kehitysapua jotain 5. 000 miljoonaa ja kaikki velkarahaa. Siitä voidaan helposti rapsaista pois 1- 2 miljardia kaikenlaista ”lahjamuotoista apua” ja muuta humpuukia.

Ruotsi on upporikas Suomeen verrattuna, mutta nyt siellä keskustellaan oman radio- ja tv- yhtiön liian suuresta budjetista. Joka ei ole paljon suurempi (800 milj.) kuin Suomen Ylen, vaikka ne tekevät ja myyvät loistavia sarjoja kansainväliseen levitykseen. Yleltä voi hyvin ottaa pois 200 miljoonaa ja koko toimituskunta pitää irtisanoa. Sitten uudelleen rekrytoinnissa otetaan takaisin ketä otetaan ja uutta naamaa ruutuun.