Hesarin uusimmassa gallupissa kokoomus on enää 1.3% perussuomalaisten edellä. Kok 21.3%, PS 20% ja Sdp 19.2%.

Kepulien kannatus on taas 9.6%, joten Annika Saarikon lähinnä säälittävä pullistelu on ollut turhaa. Tuo nainen ei valtiovarainministerinä saanut säästettyä edes yhtä 110 miljoonan (vrt. pillukarva) sovittua pottia, mutta nyt hän uhoaa sata kertaa suuremmista sopeutuksista. Saarikko kerskuu nyt tekevänsä seuraavassa hallituksessa sen kaiken, minkä hän vielä istuvana rahaministerinä jätti ja jättää kokonaan tekemättä.

Hesari oli tutkinut uusien äänestäjien puoluekantoja, jolloin perussuomalaiset sai huikeat 28%. Hesari ei kuitenkaan käyttänyt perinteistä laskutapaa, jolla PS: n kannatus oli 36%. Taisi tulla vahinko, kun yleensä julkaisivat edes ne väärennetyt tulokset.

Nuoret käyttävät yleensä somea ja saavat sieltä monipuolisemman kuvan asioista kuin Hesarista ja varsinkaan Yleltä. Hesarin yhdessä jutussa ylistettiin taas Sanna Marinia vähän kuin Stalinia ylistettiin aikoinaan. Tästä voi vetää vain sen johtopäätöksen, että koko Ylen henkilökunta on irtisanottava ja uudessa rekryssä 75% vanhoista työntekijöistä ei uusi paikkaansa. Lisäksi tietysti 200 miljoonaa budjetista poijes!