Viimeiset puoli vuotta islamistit ovat käyneet somessa ja moskeijoissa vihakampanjaa Ruotsia ja ruotsalaisia vastaan, sekä kehottaneet jopa terrorismiin. Pääsiäisen väkivaltaisissa mellakoissa ei syynä ollut siis mikään Rasmus Paludanin kuviteltu Koraanin poltto, vaan se ainoastaan puhkaisi jo imaamien rakentaman mätäpaiseen.

Koraaneja polttava Rasmus Paludan on täsmälleen samanlainen ”äärioikeistolainen” kuin Raamattua televisiossa häpäisevä Jari Tervo. Paludan joutuu omassa kotimaassaan piileskelemään islamin tappajia, mutta miljonääri Tervon vaimo valittiin heti Vasemmistoliiton ylimpään johtoryhmään. Siinä on se meidän uskonnonvapaus, ihmisoikeudet ja sananvapaus pähkinänkuoressa. Tai feministien persreijässä, se kuulostaisi ehkä paremmalta.

Ruotsissa on ollut mellakoita joka viikko jo vuosien ajan ja esimerkiksi muutama viikko sitten muslimit ammuskelivat poliiseja Rinkebyssä. Kymmenien kauniiden ruotsalaiskaupunkien toreilla on nähty satojen muslimimiesten tappeluita ja satoja vuosia säilyneitä rakennuksia on poltettu ja tuhottu.

Syksyllä Ruotsissa on parlamenttivaalit ja todennäköisesti ääri- islamistinen Nyans- puolue pääsee valtiopäiville. Se ajaa kaiken islamin arvostelun kriminalisointia ja sehän lisäisi muslimien terrorismilla saamaa uskonnonvapautta entisestään. Tietysti se kaventaisi yleistä sanan- ja uskonnonvapautta, mutta siihen vastaus löytyy taas feministien perssilmästä. Jolla ne ilmeisesti katsovat maailmaa. 

Salafistiske imamen Abo Raad inför rätta på nyttEfter 26 år i Sverige – nu har terrorimamen Ahmed, 52, UTVISATS

Ruotsi teki päätöksen karkottaa 6 imaamia ja tässä kaksi niistä roistoista. Oikeanpuoleinen saatiin jo ulos maasta 26 vuoden asumisen jälkeen (!), mutta toinen olisi luultavasti tapettu heti kotimaassaan Irakissa ja hän sai jäädä. Nyt sitten pääsiäisenä nähtiin kuinka sadat poliisit joutuivat hengenvaaraan tämän ja muiden roistomaisten imaamien takia.

AVSLÖJAR: S-politiker vill att otrogna bränns i helvetet – ”Står i Koranen – du kan läsa den”Rosengårdsimam om brobyggande imamer: ”Ljuger för att behaga otrogna och tjäna pengar”

Tämä vasemmanpuoleinen imaamin roikale taas kannattaa naisten peittämistä kokonaan ja somalina varmasti myös pikkutyttöjen silpomista. Oikeanpuoleinen roisto taas ylisti ranskalaisen opettajan raakalaismaista murhaa, jossa mieheltä leikattiin pää irti keskellä katua.

Näiltä vihapuhetta ja terrorismia kannattavilta imaameilta pitäisi leikata kieli poikki, niin kuin varkailta leikataan käsi poikki islamin lakien mukaan. Olisihan se kielen katkaisu kuitenkin pikkujuttu verrattuna pikkutyttöjen sukuelinten silpomiseen.