Tuo harvinaisen raaka murha tapahtui viime torstaina 6.10. ja siis toissa päivänä. Vastuullista tiedonvälitystä harjoittava Hesari ja Rakel Liekin uutispornoa välittävä Yle eivät ole kertoneet asiasta sanallakaan.

Aivan oikein, kyseessähän on islamilainen väkivalta ja kaikella tavalla poikkeavien ihmisten tappaminen kuuluu heidän kulttuuriinsa.

25- vuotias Ahmed Hacham Hamdi Abu Marakhia asui palestiinalaisten hallitsemalla Länsirannalla, kun jostain syystä hänen homoseksuaalisuutensa tuli yleiseen tietoon. Mies pakeni Israeliin, haki turvapaikkaa seksuaalisen poikkeavuutensa takia ja sai sen turvapaikan. Israelissa kun suvaitaan kaikkea, mutta ympäröivissä muslimimaissa ei mitään.

Suomessakin juhlitut ”Palestiinan vapaustaistelijat” perustivat kuitenkin kuolemanpartion miestä jahtaamaan ja kahden vuoden tuherruksen jälkeen he saivat Ahmedin kiinni. Hänet kidnapattiin työmatkalla ja kuljetettiin palestiinalaisten hallinnoimalle alueelle. Sitten hänen päänsä hakattiin irti, ruumis paloiteltiin ja ruumiinosat heiteltiin tien sivuun. Koko sankarillinen teko tietysti kuvattiin ja videot laitettiin sosiaaliseen mediaan.

Näin koko Palestiinan sorrettu kansa sai kokea suuren voitonjuhlan ja meilläkin varmaan Jutta Urpilainen ja Tarja Halonen riemuitsevat heidän kanssansa.

Iranissa on viimeisen parin viikon aikana tapettu jo satoja huivipakkoa vastustavia mielenosoittajia ja jopa tuhansia on kadonnut ja vangittu. Ruotsin lehdet ovat täynnä niitä uutisia, mutta Hesari ja Yle sivuuttavat ne vain pienillä maininnoilla. Meillä näyttää olevan jo aivan käytäntö, että Suomessa murhista ja tapoista syytetyt muslimit selviävät ilman tuomiota. Kaivohuone, irakilaiset kaksoset ja sitten viikolla joku tulkittiin väkisin alaikäiseksi.