Sen kapinan nimi voisi olla Horsmavallankumous. Maailmassa on tehty Neilikka-, Sametti-, Jasmiini- ja Oranssivallankumouksia, mutta tuo Horsmavallankumous sopisi paremmin meille EU: n ja jo omankin hallituksemme taholta sorretuille suomalaisille.

Lisäksi meillä on tuo kaikkien tuntema Irwin Goodmanin laulu Rentun ruusu, jossa syrjäytetty suomalainen mies vielä kauhistuttavan ahdinkonsakin keskellä jaksaa osoittaa kunnioitustaan suomalaiselle naiselle.

Eläkeläisille tuo horsma saattaa tuoda muitakin mielleyhtymiä ja varsinkin tämän loputtomiin jatkuvan Tehyn ja Superin lakon (ylityö- ja vuoronvaihtokielto) takia. Se kun väistämättä vain pahentaa jo koronan takia syntynyttä hoitovajetta ja yhä useampi sairas ja eläkeläinen lähtee ennen aikojaan "horsmaa pukkaamaan".

Tyttöhallitus lähetti neljä ministeriä tapaamaan al- Holin terroristien omaisia, vaikka näistä suurin osa oli ulkomaalaisia. Ja joita kiinnosti ja jotka olivat nähneet Suomea vain moskeijan ikkunan ja sosiaalitoimiston luukun kautta. Nämä saatanalliset säkeet ja opetukset he sitten siirsivät myös terroristeiksi lähteneille lapsilleen.

Sitten taas tuo Uniperin takia tapahtuva ja jopa 5- 10 miljardia maksava Suomen veronmaksajien rahojen siirto Saksan kansan hyväksi ei näytä edes kiinnostavan tyttöhallitusta. Sitä hoitamaan lähetettiin vieläpä Tytti Tuppurainen, joka on lähinnä O. W. Kuusisen, Bobrikovin tai Pétainin reinkarnaatio.

Horsmavallankumous pitää suunnata vain ja ainoastaan Helsinkiä ja siellä piileskelevää EU-eliittiä vastaan. Tuhansilla traktoreilla pitää tukkia Helsinkiin vievät väylät, ratikat pitää kaataa ja niiden kiskot repiä ylös maasta. Muissa vallankumouksissa on hallitusherrat vangittu tai tapettu ja ministereitä on vedetty auton perässä pitkin kaupunkien katuja. Mitään sellaista en missään tapauksessa haluaisi, vaikka kieltämättä sekin on kyllä mielessä käynyt.

Pääosin helsinkiläinen eliitti lyö nyt kaikki rahat sekavaan ilmastohömpötykseen, vaikka monta paljon vakavampaa ja kiireellisempää kriisiä on päällä.

Helsingin sähköyhtiö Helenin hiilidioksidipäästöt ovat lähes yhtä suuret kuin koko Suomen henkilöautoliikenteen. Helen on vuosien ajan maksanut jopa 300 miljoonaa euroa vuodessa voittoa (O. Soininvaara) Helsingin kaupungille. Tämän saatanallisen sähkö- ja lämpövoimayhtiön likaiset voitot on saatu vain ja ainoastaan venäläistä kivihiiltä polttamalla.

Silti nimenomaan Helsinki ja helsinkiläiset eivät osallistu mitenkään ilmastohömpän kustannuksiin. Jokaiselle kaupungin asukkaalle ja kiinteistölle pitää siis määrätä ilmastovero, joka voisi olla 1. 000- 100. 000€ vuodessa.

Tämän suomalaisen päivänpolitiikan naurettavuutta kuvaa hyvin tuosta Annika Saarikon Itä- ja Pohjois- Suomeen ehdottamasta verovapaudesta syntynyt keskustelu. Televisiossa pakkoruotsin Eva Biaudet ilmoitti kannattavansa ajatusta, mutta se verovapaus pitäisi saada varakkaalle Pohjanmaalle. Koska siellä asuu ruotsinkielisiä.

Sitten kokoomuksen Verkkouutisissa joku pisti vielä hullummaksi ja vaati tuota verovapautta Helsinkiin. Lisäksi tietysti rajattomasti ulkomaista halpatyövoimaa ja kaupungille oikeus pitää itsellään kaikkialta Suomesta sinne kerätyt alvit ja muut rahat.

Suomessa on kaksi suurta syrjäytynyttä kansanryhmää. Jo satoja tuhansia kantakirjasuomalaisia miehiä on syrjäytetty ulkomaisen halpatyövoiman avulla. Nämä verovapaat ja pimeää työtä tekevät puoliorjat ovat kokoomuksen ja vihreiden keksintö. Heidän takiaan nuo suomalaiset miehet ovat menettäneet työnsä, elantonsa ja sitä myötä oikeutensa ihmisarvoiseen elämään.

Toinen suuri syrjäytyneiden ryhmä ovat pakolaiset (allahu akbar), jotka ovat aivan tietoisesti tulleet syrjäytymään runsaskätiseen Suomen sosiaaliturvaan. Tähän ryhmään eivät missään tapauksessa kuulu Ukrainan naiset ja lapset, jotka ovat paenneet oikeaa sotaa ja joiden miespuoliset perheenjäsenet ovat jääneet taistelemaan koko Euroopan puolesta.

Slava Ukraini!

Nyt tyttöhallitus suunnittelee joitain pikkuruisia verohelpotuksia, joista pieni osa kansasta saisi etua joskus vuoden tai kahden päästä. Ja kaikkien muiden tyttöhallituksen uudistusten tapaan se tulisi vasta seuraavan hallituksen maksettavaksi ja toteutettavaksi. Siinäkin pitää tietysti ensin varmistaa tukien yhdenvertaisuusperiaate ja että ne menevät ainoastaan naisille ja maahanmuuttajille.

Vanhan witun aikaan Suomessa oli Kekkonen, miehet olivat miehiä ja naisilla oli rasvaa oikeissa paikoissa. Silloin opettajat jakoivat koulussa lapsille kaavakkeita, joissa vanhemmat saattoivat anoa vaateavustusta. Ei mitään enempiä kyselyitä; avustusta tarvitsevat vanhemmat kirjoittivat vain lasten määrän ja rahat tulivat postissa.

Suomen kouluissa on tuhat ruokasalia, jotka ovat käytössä vain tunnin päivässä. Opettajat voisivat kerätä nimet lapsilta (vanhemmilta), jotka haluavat ilmaisen ruokakassin viikonlopuksi. Kaupat osallistuisivat kilpaa ja alennuksella tällaisten kassien pakkaamiseen, ajaisivat ne koululle, josta lapset ottaisivat ne mukaansa viikonlopun viettoon lähtiessään. Helppoa ja yksinkertaista.

Samanlaiset kassit voitaisiin pakata yhtä helposti myös eläkeläisille. Yle esitti monta kertaa ohjelman Britannian ruokapankeista, joiden se luuli esittävän Brexitin jälkeistä kurjuutta. Kaupan tyyppisiä ruokapankkeja, joista ihmiset voivat ajan varattuaan hakea monipuolisen kassillisen ruokatarvikkeita. Harvinaisen sivistynyttä ja inhimillistä toimintaa.

Meillä kymmenet tuhannet ihmiset jonottavat joka viikko tunteja sateessa ja pakkasessa kaatopaikalle menevää tavaraa. Hyvää tavaraa riittää vain jonon alkupäähän, muille jää vain leipää. Ei edes lämpöisiä odotustiloja ole haluttu järjestää!