Irlannissa 50- vuotias arabimies puukotti 5- ja 6- vuotiaita tyttöjä, 5- vuotiasta poikaa ja 30- vuotiasta naista. Dublinissa on ollut suuria mellakoita ja Suomenkin lehtien mukaan kyseessä ovat ääri- oikeistolaiset huligaanit.

Tällaisista asioista on kyseenalaista kirjoittaa, mutta viime kesänähän Suomen lehdet kertoivat myös Riikka Purran ja muiden PS- ministerien olevan äärioikeistoa ja silloin äänestäjät ovat tietysti äärioikeistolaisia huligaaneja. Joten ei tässä enää mitään hävittävää ole.

Ranskassa poliisi työnsi joku vuosi sitten pampun muslimimiehen takapuoleen ja siellä alkoivat valtavat mellakat. Vahinkoa tehtiin ilmeisesti satojen miljoonien edestä enimmäkseen yksityishenkilöille, mutta silloin Suomen lehdet eivät kirjoittaneet äärioikeistolaisista huligaaneista. Päinvastoin, silloin riehujia pidettiin sananvapaustaistelijoina, vaikka eihän se perseeseen työnnetty pamppu muslimimiehen kieltä katkaissut!

Ranskan presidentti Hollande kävi jopa pyytämässä anteeksi pamputuksen kohteelta. Samoin kuin pääministeri Matti Vanhanen pyysi julkisesti anteeksi tanskalaisen lehden julkaisemia Mohammedin kuvia (!!!). Kuinka moni imaami Ranskassa tai Suomessa on pyytänyt anteeksi muslimiterroristien tekemisiä.

Miten olisi ollut uutisointi, jos kantairlantilainen olisi puukottanut pieniä muslimilapsia ja näiden äitiä? Tai Suomessa kantasuomalainen. Samanlaiset mellakat kuin Ranskassa perspamputuksen jälkeen ja vihreät ja arhinmäkiset olisivat olleet ensimmäisinä polttamassa rakennuksia. Sehän muistetaan siitä 8- vuotiaan somalitytön tönäisystä, jota valehdeltua tapausta reviteltiin viikkoja lehdissä ja televisiossa.

Noiden Irlannin mellakoiden suurimpia syitä on kuitenkin poliisien jatkuva valehtelu ja vaikeneminen maahanmuuttajien rikollisuudesta. Samaahan on myös Suomessa, vaikka luulisi nyt ainakin poliiseille olevan helpointa kertoa samalla tavalla kaikkien kansanryhmien rikoksista.

Ehkä suurin syy Dublinin mellakoille on kuitenkin se, että jo pelkkä vaihtoehtomedioiden lukeminen (!) aiotaan Irlannissa tehdä rangaistavaksi. Silloin on turha verrata maata enää mihinkään Unkariin, vaan mieluummin Venäjään ja Valko- Venäjään.

Ruotsissahan nämä vaihtoehtomediat saavat valtion tukea samalla tavalla kuin muutkin lehdet. Suomessahan Yleisradion ja lehdistön surkeus nähtiin viime kesänä. Ja Journalisti- lehden päätoimittajana toimiva täysin hönö Maria Pettersson onkin sopivin henkilö johtamaan sitä kanalaumaa.