-Kapteeni, ohoiii, vielä on maata jäljellä!

Noin huuteli tähystäjä aamuvarhaisella  ja se sai Syyrian armeijan kapteenin hyppimään riemusta hietikolla.

-Vielä on Syyriaa jäljellä, ei tarvii Ruottiin lähteä!

-Mutta entä jos vielä hyökkää ja tykkiä kiäntää, pittääkö sitten lähteä?

- Sitten mennään ensimmäisellä lennolla Suomeen, siellä tädit meistä sotaveteraaneista huolen pitävät. 

Viime aikoina ovat venäläisten kielelle tarkoitetut juustot päätyneet suomalaisten kielelle ja vieläpä pilkkahintaan. Ainoastaan kyrillisin kirjaimin olleet tuoteselostukset ovat siis tarkoittaneet, ettei lainvoimaisia tuoteselostuksia ole ollut laisinkaan.

Yleensä tällaiset tuotteet pitäisi viedä pikavauhtia kaatopaikalle, mutta kieliriidan välttämiseksi Rkp ja Kokoomus taluttivat Suomen kansan Natoon. Arvostettu valtiovarainministeri Rinne (sdp) lupasi takuueläkeläisille 10 euron  (3kg Åltermanni ryssänjuustoa) korotuksen, mutta Stuppi nappasi senkin herkun eläkeläisen suusta.

Sen sijaan entinen pääministeri Katainen on pääsyt kiinni oikeaan Rysselin juustoon, mikä tarkoittaa 300. 000  € korvausta neljän kuukauden (4 kk) työstä. Tavallisen kansanedustajan kolmen vuoden palkka neljässä kuukaudessa! Ei siis  olekaan ihme, että Stubbillakin oli sinne niin kauhea hinku.

Mutta miten ihmeessä tällaisia etuja hakevien ja saavien ihmisten voidaan edes kuvitella ajavan tavallisten suomalaisten asiaa!