Venäläiset ovat nyt kehittäneet 10- kertaisella äänennopeudella lentävän Kh-47M2 Kinzhal ohjuksen. Se on jo niin nopea, ettei sitä pystytä enää millään vehkeillä torjumaan. RTX1GWSN.jpg

Jotenkin tuon ohjuksen kerrotaan käyttävän happea polttoaineenaan, mutta ihmeeltä kuulostaa. Ehkä se haukkoo valtavasti happea ilmasta, sotkee siihen kaasuja omasta pullosta ja sitten vain valtavat lieskat lyövät persiestä.

Itse olen omassa mielessäni kehitellyt paljon paremman ohjuksen. Se perustuu Rapalan vaappuun, on halpa ja sillä menetelmällä voidaan vanhojakin ohjuksia modernisoida. Kuusamo-Santeri-110_11-GL_BL_G_R-UV.jpg

Olen antanut sille nimen 101r-MAh- vaappuja. Nuo ensimmäisen numerot ja r- kirjain ovat vain, koska jotain enemmän pitää olla, mutta tuo loppu MAh- vaappuja tulee Martti Ahtisaaren nimestä ja liikanimestä, sekä tietenkin Rapalan vaapusta. Kaikki sotakoneet ja ohjuksethan rakennetaan nimenomaan rauhaa tuomaan ja sitä turvaamaan ja samaanhan Marakin on aina pyrkinyt. 

Tämä 101r-MAh- vaappuja ei ole saatanallisen nopea, mutta sen eri puolille tulee samanlaisia ohjauslevyjä, kuin on vaapun nokkalevy. Ohjuksen lentäessä 1100 km tuntinopeudella sen elektroniikka säätää levyjä, jolloin ohjus voi tehdä jopa 600 m poikkeamia lentosuunnassaan. Ohjuksen aivoissa olevat gyroskoopit, hyrräkompassit ja kaleidoskoopit tekevät puolestaan koko ajan suunnan korjausliikettä, jolloin ohjus kiemurtelee Israelin taivaalla kuin vaappu vedessä.

Torjuntaohjuksen toimintahan perustuu siihen, että se laskee oman ja vihollisohjuksen lentoratojen ja nopeuksien perusteella tarkan kohtauspisteen taivaalla. Mutta miten sen lasket 101r-MAh- vaappujalle, joka tekee kilometrin mutkaa taivaalla ja aivan satunnaisiin suuntiin!

Olen suunnitellut 101r-MAh- vaappujaan myös elektronisesti ohjattua mekaanista käsivartta, joka nykii kaasuvipua sattumanvaraisesti edestakaisin. Näin ollen Israelin torjuntaohjus ei pysty laskemaan ohjuksen lentorataa ja nyt se ei edes tiedä koska se on tulossa!! Tuhatkiloinen ohjus ei voi pysähtyä taivaalle odottelemaan jotain, mitä ei ehkä koskaan tulekaan. Tuon nopeuksiaan vaihtelevan ohjuksen nimi voisi olla 101r-MAh- vaappuja- LM ( LM= Länsimetro ).

Käytin tässä äärimmäisen teknillisessä artikkelissani esimerkkinä Israelin taivasta, koska sinne hyökkääminen on aivan yleisesti hyväksyttyä, suvaitsevaista ja antirasistista.