On marraskuu 2016 ja Eurooppa on muuttanut radikaalisti pakolaispolitiikkaansa. Saksan liittokansleri Merkel halusi pelastaa virkansa ja otti lusikan kauniiseen käteen. Päätöstä helpottivat kymmenkunta terroristi- iskua, joissa yksittäistapauksissa kuoli 176 eurooppalaista.

Euroopan ulkorajat on suljettu. Kreikka ja Turkki saivat molemmat 10 miljardia euroa luvattuaan hoitaa pakolaisten majoituksen ja muun huollon omalla maaperällään. Lisäksi Espanja, Malta ja Italia saivat jokusen miljardin. Ne ovat pikkurahoja, koska jo yksin Saksa joutui maksamaan 50 miljardia vuoden 2015 pakolaistulvan hoidosta.

EU on vuokrannut Kreikasta ja Turkista 1400 halpaa hotellia ja muuta kiinteistöä pakolaisten majoitukseen ja ylläpitoon. Tämä on lottovoitto myös näille valtioille ja etenkin turismista elantonsa saaville, sillä nyt ne eivät ole enää turistikausien ja säiden armoilla.

Kreikan saariin ja Turkkiin on perustettu valtavia hotspotteja, joissa pakolaisten turvapaikka- anomukset käsitellään. Kaikille Eu- maille on annettu omat kiintiönsä ja niistä lipeäminen vähennetään EU- tuista. Oleskeluluvat ovat 5- vuotisia ja arabimaat ovat luvanneet 62 miljardia jälleenrakennukseen ja pakolaisten kotiuttamiseen Syyrian ja Irakin sotien päätyttyä.

Suomen kiintiö on 4. 700 päätä. Nopeassa tahdissa nämä 90% syyrialaista naista ja oikeata lasta (alle 12v, ei partaa) lennätetään Suomeen.

Pohjanmaalaisessa Tosikon kunnassa on armeijalta tyhjäksi jäänyt varuskunta, joka on jo pari vuotta ollut vastaanottokeskuksena. Aikaisemmin kuntalaiset vastustivat jyrkästi tuota keskusta, mutta pakolaispolitiikan uudistuessa he vaativat sen säilyttämistä.

Ankea varuskunta on nopeasti täyttynyt 950 uudella asukkaalla, joista peräti 650 on oikeita lapsia (alle 12v, ei partaa). Loput ovat naisia ja vanhuksia. Betonilattioilla on valtavat määrät kuntalaisten kutomia ja tuomia räsymattoja, kukkia on kaikkialla ja kyläläisten tuomia leluja löytyy jokaisen pakolaislapsen (alle 12v, ei partaa) kaapista. Yksi räsymatoista on kudottu nahkasuikaleista ja se hieman ihmetyttää asukkaita. Odinin soturit olivat sen tuoneet: uudet pakolaiset nähdessään he olivat leikelleet nahkaliivinsä suikaleiksi ja yöllä Martta- kerhon tiloissa salaa kutoneet niistä maton.

Kirkonkylän päiväkoti ja esikoulu ovat tilapäisesti muuttaneet vastaanottokeskukseen, jotta lapset molemmin puolin voisivat tutustua toisiinsa. Kaikki on muuten hyvin, mutta Suomen feministit ja Naisunioni ovat raivoissaan. Alemmassa luvussa selviää miksi.

Vai onko parempi tämä nykyinen malli, josta Kansan Uutiset kertoo hyvän esimerkin. Joensuulainen 33- vuotias Riina menee vapaaehtoistyöhön vastaanottokeskukseen ja tapaa siellä 24- vuotiaan Alin. Iästään päätellen Ali on tullut lapsipakolaisen vakanssilla maahan. He tykästyvät toisiinsa ja Ali muuttaa Riinan yksiöön asumaan. Alin unelma vähintään vuoden seksilomasta on toteutunut ja Riinakin sai sitä mitä eniten oli vailla.

Tässä ei ole sinänsä mitään väärää, tuhannet suomalaiset miehetkin käyvät Thaimaassa naisissa, tuovat tyttöystäviään Suomeen ja ottavat sieltä vaimoja. He kuitenkin maksavat itse omat ja naistensa kustannukset, kun taas tämä partalapsipakolaisten seksiturismi jää kokonaan Suomen veronmaksajien maksettavaksi. Se tekee 1.500 miljoonaa euroa vuodessa: sillä saa 10 sairaalaa, pitää pystyssä 10 yliopistoa ja muuta mukavaa.

Silti Vihreä Lanka ja Kansan Uutiset juhlivat feministien tutkimusta, jonka mukaan suomalaisten miesten hakiessa rouvan ulkomailta kyseessä on ihmiskauppa.