Itseään suvaitsevaisina pitävät ja muilta sananvapauden kieltävät "hyvät" ihmiset kertovat olevansa enemmän huolissaan äärioikeiston mahdollisesti tulevasta terrorista, kuin muslimien vallitsevasta terrorista.

Minä olen huolissani samasta asiasta, mutta aivan eri syystä. Tänään oli jo suomalaisiinkin lehtiin ehtinyt uutinen, jonka mukaan saksalainen luutnantti ilmoittautui vastaanottokeskukseen väärillä henkilötiedoilla ja valehteli olevansa syyrialainen hedelmäkauppias. Lähes kaikki muutkin noihin vokkeihin meneväthän ovat tosin ilman papereita ( sic! ) ja valehtelevat kaiken mahdollisen, mutta tämä oli siis aito saksalainen sota- armeijan ( ej pelastusarmeijan ) luutnantti.

Ja se pelottava asia siinä oli, että hän oli luutnanttikaverinsa kanssa suunnitellut terrori- iskua muslimipakolaisia vastaan. Joku breivikimäinen muslimien joukkomurha  voi päästää helvetin valloilleen niin Saksassa, Ranskassa, kuin Ruotsissakin. Sellaisen sattuessa muslimit katsovat oikeudekseen hyökätä jokaisen vastaantulijan kimppun ja se kaikki on heille vain suurta sankaruutta.

Ranskassa poliisi työnsi pampun muslimimiehen takapuoleen ja heti tuhannet muslimit polttivat autoja, ryöstelivät ja mellakoivat. Presidentti Hollande kipitti pikavauhtia sairaalaan anteeksi pyytämään, vaikka muslimit eivät olleet pahemmin pyydelleet anteeksi omiensa tekemiä satojen ranskalaisten tappamisia.

Jokusia vuosia sitten Espoon Leppävaarassa kahden nuoren tappelussa suomalaisnuori tappoi somalinuoren ja heti suuri joukko somaleja oli ryhtymässä verisiin kostotoimiin. Poliisin ja imaamien onnistui kuitenkin rauhoittaa tilanne. Silloin.

Kölnin 2015 uudenvuoden juhlissa pelkillä facebookviesteillä saatiin tuhannet muslimit riehumaan Kölnin katedraalin ympärille ja tekemään kerralla tuhansia rikoksia:  ryöstöjä, raiskauksia, seksuaalista häirintää etc. Sama toistui pienemmässä mittakaavassa Helsingissäkin, mutta poliisin nopea reaktio viesteihin, massiivinen läsnäolo ja muutama pidätys estivät pahimman.

Mitä suomalainen tekee, jos häntä huomautetaan liiasta äänekkyydestä kirjastossa? Pyytää tietysti anteeksi ja korjaa käytöstään. Espoon Entressen kirjastossa somaliseuruetta huomautettiin samasta asiasta ja heti oltiin somalikaupunginvaltuutetun johdolla vaatimassa julkista anteeksipyyntöä.

Siinä on se saatanallisen ylimielinen asenne, joka pitää aina ottaa huomioon.

Suomessa on kuitenkin hyvä poliisi, joka ei salli autojaan kivitettävän tai poltettavan, kuten Ruotsissa tapahtuu joka viikko. Siitä oli hyvä esimerkki tämän Mustan barbaarin ja hänen äitinsä rautoihin laittaminen. He yrittivät tahallaan provosoida ja luoda mediakohun poliisin rasismista, mutta toisin kävi. Suomen poliisilla on täydellinen kansan tuki ja myös oikeus katsoi poliisin toimineen täysin oikein.

Tanskassa imaami kehotti julkisesti muslimeja tappamaan kaikki juutalaiset. Juutalaisia on vaikea enää Euroopasta löytää ja loputkin osaavat varoa, joten silloin voi kelvata kristittykin. Aivan samoin kuin karhunkaatoon lähtenyt metsästäjä saattaa joskus palata vain viisi jänistä repussaan.