Unkarin Victor Orban huomautti taannoin, ettei Suomella ole edes perustuslakituomioistuinta, kuten muilla länsimaisilla demokratioilla on. Silloin meiltä vastattiin ylpeinä, että meillä on sitä vastaava perustuslakivaliokunta, joka valvoo perustuslain noudattamista päätöksissä.

EU- ministeri Tytti Tuppurainen kuitenkin ohitti tämän perustuslakivaliokunnan lausunnon lähtiessään Brysseliin elvytyspakettia tekemään ja otti ohjenuorakseen itselleen sopivamman suuren valiokunnan lausunnon. Senkin ollessa myös ”väärä” hän olisi ehkä käyttänyt Olarin vihreiden lausuntoa asiasta.

Eikö tuo Tuppuraisen menettely ollut selvästi perustuslain ja oikeusvaltioperiaatteen rikkomus ja sillä oli varmasti myös pääministeri Sanna Marinin tuki.

En tunne Unkarin poliittista tilannetta, mutta tuolla US- Puheenvuorossa asiantuntijat kertovat Italian olevan yhtä vähän oikeusvaltio kuin Unkarikin.

Puola taas on syvästi katolinen maa ja siellä mennään uskonto edellä. EU: n alueella asuu miljoonia syvästi uskonnollisia muslimeja, joita meidän pitää kunnioittaa, joiden takia meidän pitää perua joulujuhlat ja muuttaa monia käytäntöjämme.

Mutta Puolan kansaa ja heidän uskoaan meidän ei tarvitse kunnioittaa eikä hyväksyä.

Päivi Räsäsellä on jo viisi "rikosta" tutkinnan alla, vaikka kaikkialla muissa länsimaissa nuo hänen Raamatun tulkintansa kuuluvat siihen normaaliin sananvapauteen. Suomi ammentaa rahaa Israelin tuhoa yrittäville Hamasille ja Hizbollahille, vaikka useimmat länsimaat, muslimimaat ja Arabiliitto ovat tuominneet ne terroristijärjestöiksi.

Unkarin Orban ei tietääkseni ole samalla tavalla holokaustia hakevien musliminatsien asialla, kuten Suomen hallitus nyt on natsien asialla? Sisäministeri Maria Ohisalo valittiin vihreiden puheenjohtajaksi ja jo ensimmäisessä puheenvuorossaan hän natsitteli puolta miljoonaa suomalaista. Siihen on vastattava samalla tavalla ja varsinkin nyt kun se hänen natsiutensa on aivan ilmeistä.

En missään nimessä kannata Fixitiä, ei pienellä Suomella ole sellaiseen varaa. Suomen pitäisi kuulua tuohon nuukaan viisikkoon ja ajaa sen periaatteita. Elvytyspaketti uusiksi vaan, on se onnistunut ennenkin.

Nyt Jutta Urpilainen ja ilmeisesti monet muutkin kannattavat EU- päätösten tekemistä vain määräenemmistöllä, jolloin Väli- ja Mustanmeren EU- valtiot voisivat sanella budjetit ja elvytys- Eurolotto- Jättipotti- Jackpot- Tuplapottien jaon.

Suomen pitää alkaa aktiivisesti kotiuttaa pakolaisia, kuten Saksa ja monet muut maat tekivät bosnialaisten tapauksessa sodan päätyttyä. Ja kuten Tanska ja Norja tekevät jo arabien ja somalien tapauksissa. Vapaaehtoisesti tietenkin ja lähtijöille kunnolla rahaa taskuun, mutta ei enää paluun mahdollisuutta.

Somalit ovat vain riesa Suomessa jatkuvine valituksineen rasismista. Viimeksi A- studiossa somaliyhdistystä edustava röyhkeä musta roikale syytti taas suomalaisia rasismista ilman mitään perusteita.

Pohjois- Somaliassa on ollut rauha jo vuosikymmeniä, joten heitä pitää ruveta lähettämään sinne. Vapaaehtoisesti muita, mutta rikoksiin syyllistyneitä neljästä raajasta kantaen. Siellä on ehkä eri klaanit ja eri murteet, mutta onpahan kuitenkin sama ihonväri ja uskonto, ei tarvitse rasismista kärsiä! Suomessa heille ei kelpaa mikään ja näille moniavioisille oleskelijoille pitäisi vielä tarjota ilmaiseksi 300- 1500 neliön asunnotkin! Ei mitään rajaa, eikä järjen häivää, vaikka ovat jo 30 vuotta täällä asuneet ja mellastaneet.