Suomen pitää ehdottomasti sulkea Venäjän raja, koska ei pakotteilla ole muuten mitään merkitystä. Nyt on heti 7500 rajanylitystä päivässä, mutta pian niitä voi olla jo 75. 000, koska se on Venäjän ainoa henkireikä Länteen. Pietarissa muokataan varmaan jo maastureita, joihin saadaan kätkettyä kymmeniä tuhansia boikotissa olevia mikrosiruja. Se on suoraa apua Ukrainaa tuhoavalle Venäjän armeijalle.

Venäjän on jo todettu käyttävän panssarivaunuissaan pesukoneen mikropiirejä. Eräs moskovalainen perhe osti viime viikolla uuden, Venäjällä valmistetun 50 tuuman television. Siinä oli pyöreä kuvaruutu ja nimi oli Упo (Upo).

Jotkut asiantuntijat veikkaavat jo Tšetšenian pettävän Putinin ja itsenäistyvän. Siellä on kymmeniä tuhansia perheitä, joista Venäjä ja nimenomaan Putin on tappanut perheenjäseniä. Kuinka pitkään he sietävät tämän saman Putinin tapattavan omia poikiaan Ukrainassa, kun nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus ottaa se itsenäisyys. Sama Dagestanissa, josta on myös lähetetty paljon miehiä Ukrainaan.

Saksan 80 miljoonaan kansalaista ja teollisuus voivat vielä kolme kuukautta ostaa kaasua 80% alennuksella. Olisihan se kelvannut suomalaisillekin! Sen sijaan Helsingin vihreät juhlivat Heikki Hiilamon johdolla bensan ja dieselin hintojen nousua Suomessa. Ja mikäs on juhliessa, kun tyttöhallituksen 300 miljoonan tuesta joukkoliikenteelle Helsinki nappasi 170 miljoonaa. Helsingin seudulla asuu on vain 17% Suomen kansasta, mutta siitäkin kakusta ne hotkaisivat yli 50%.