- EU, sekä ympäristö- ja metsiensuojeluministeriö satsaavat 5. 5 miljoonaa susiasianaisiin, joiden tehtävänä on kiertää maaseudulla kertomassa ihmisten pahuudesta ja susien hyvyydestä. Rahaa on!

- Muslimiasiainministeri Maria Ohisalo ajaa lakia, jonka mukaan ulkomaalaisten asioita suojattaisiin paremmin kuin suomalaisten vastaavia asioita. Väitetään hankkeen olevan virkamiesvetoinen, mutta eivät virkamiehet lähde ominpäin valmistelemaan lakia, joka sotii perustuslakia ja YK: n ihmisoikeusjulistusta vastaan. Arvopohjaa on!

-  Yhdenvertaisuusvaltuutettu vaatii musliminaisten burkinisäkkien sallimista uimahalleissa. Siihen kuuluisi tietysti myös yksityisten suihkutilojen rakentaminen, omat uimavuorot ja pelkästään naispuolinen (oikeauskoinen) henkilökunta. Rahaa on!

- Tyttökoululaitostamme johtava Li Andersson vain naureskeli, kun vihreiden Pirkka- Pekka Petelius kaipaa eduskuntakyselyssään miespuolisia opettajia miehen malleiksi kouluihin. Nythän jo 79. 000 poikaa ja nuorta miestä on syrjäytynyt. Ei ole rahhaa, ha, ha, haa!

Sosiaalidemokraattisen Aftonbladetin teettämän mielipidekyselyn mukaa Ruotsidemokraatit ovat enää yhden prosenttiyksikön ( 97. 000 ääntä ) päässä demareista, joka johtaa mielipidekyselyjä. Toisen mielipidekyselyn mukaan taas ruotsidemokraatit on jo selvästi suurin puolue. Saattaa hyvinkin olla, että lähivuosina Suomen ja Ruotsin pääministerien tavatessa he ovat Jussi Halla- Aho ja Jimmie Åkesson.

Tänäänkin Gävlessä on tehty kauppakeskuksessa murha jo heti aamupäivästä. Eilen puukotettiin poliisia ja poliisiauto kivitettiin rusinaksi. Muutama päivä sitten somalityttöjen jengi pahoinpiteli ruotsalaisen tytön sairaalaan ( kuvitelkaa toisinpäin ) koulun pihalla ja tuollaista uutista tulee Ruotsissa katkeamattomana virtana.

Ruotsidemokraattien kannattajia on noilla prosenteilla jo yli miljoona äänestäjää, joista suuri osa tulee nimenomaan demareista. Jostain äärioikeistosta on siis turha enää höpöttää; puolueen äänestäjäthän ne päättävät pelin politiikan. Enemmän minä näen äärioikeistoa tuossa ylhäällä esittämissäni ja Suomessa tapahtuvista yhdenvertaisuuslain, perustuslain, tasa- arvolain ja YK: n ihmisoikeusjulistuksen rikkomisissa.