Suomi on rankattu maailman turvallisimmaksi maaksi matkailijoille . Näin on tehnyt arvostettu World Economic Forum ja myös muotilehti Vogue on samoilla linjoilla. Tuollainen ykköspaikka tilastoissa tuo Suomelle satoja miljoonia euroja lisää turistituloja vuodessa. Pelkästään hurjasti kasvavan Lapin matkailun liikevaihto on 3- 4 kertaa suurempi kuin sen paljon kohkatun peliteollisuuden.

Liikenteessä kuolee enemmän ihmisiä kuin terrori- iskuissa, väittävät Hyväuskoiset Suomessa. Ja siinä he ovat tismalleen oikeassa, mutta Oikeauskoisten muslimien Vääräuskoisiin kohdistamalla terrorilla on valtaisat psykologiset ja taloudelliset vaikutukset.

Ranskassa ovat raskaasti aseistetut sotilaat olleet jo yli vuoden kaduilla ja se kauhistuttaa pieniä lapsia ja naisväkeä. Ja varsinkin turisteja, jotka ovat hylänneet tuon kauniin herkkusuiden maan. Pelkästään Pariisi oli kärsinyt 750 miljoonan euron tappiot vuoden 2016 ensimmäisen puoliskon aikana.

Muutama viikko sitten ennustin Ruotsissakin ilmestyvän pian konepistoolein aseistettuja sotilaita ja poliiseja kaduille ja siellähän ne nyt ovat. Sanna mina ord!

Konepistoolimiehiä nähtiin myös Helsingin lentoasemalla, mutta toivottavasti se oli vain tilapäistä. Muuten se tulee maksamaan tuhansia miljoonia ja tuhansia työpaikkoja. Sanoivat Hyväuskoiset mitä tahansa.