Me esittelemme nyt alla neljä todellista tai kuviteltua valtiota ja niiden päämiesten useasti toistelemia virallisia lausuntoja. Kysymys kuuluu: mihin näistä valtioista Suomen presidentit ovat tehneet ja tekevät jatkossakin ystävällismielisiä valtiovierailuja.

Valtio A: Kaikki mustaihoiset on hävitettävä maan päältä.

Valtio B: Kaikki homot on hävitettävä maan päältä.

Valtio C: Kaikki eurooppalaiset on hävitettävä maan päältä.

Valtio D: Kaikki israelilaiset on hävitettävä maan päältä.

Maailmassa ei ole tietenkään yhtään esimerkkien A, B, ja C kaltaisia valtioita ja sellaisen ilmestyessä maailmanlaajuinen boikotti olisi heti valmis. Sen sijaan Iranin ( D ) johtajat ovat vuosi toisensa jälkeen ja lukemattomia kertoja uhoneet israelilaisten hävittämisestä maan pinnalta, mutta silti Suomen presidentit ja muut Euroopan johtajat tekevät sinne ystävällismielisiä vierailuja.

Eilen oli holokaustin muistopäivä ja Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu esitti tämän saman esimerkin muistopäivän puheessaan. Se säväytti minua, mutta valtaosaa suomalaisista asia ei kiinnostane tippaakaan.

Sen sijaan lehdissä ja televisiossa useita koulukirjoja lukeneet "intellektuaalit" minnapetterit vertaavat Trumpia jo Hitleriin ja puhuvat "voi kauheeta" 30- luvusta.

Onneksi on olemassa myös oikeita asiantuntijoita ja kokeneita poliitikkoja. Ei Trump mitään muureja Meksikon rajalle rakenna, se on niin teknisesti kuin taloudellisestikin täysi mahdottomuus. Ja turha, jos mehikaani rikoksen tekee, niin karkottaa hänet sitten vauhdilla! Trump joutuu hyvin pian muuttamaan rajusti kurssiaan; eivät kongressit, asiantuntijat ja maan talousmiehet jaksa kauan kuunnella hänen täysin mielettömiä lausuntojaan.

Kiina muuten perusti 2016 oman kansainvälisen pankkinsa, joka vastaa USA: n hallinnoimia Kansainvälistä valuuttarahastoa ja Maailmanpankkia. Ja tällä Kiinan rahoituspankilla on jo nyt enemmän kapitaalia kuin länsimaisella versiolla. USA ja EU- eliitti muuten vastustivat jyrkästi länsimaiden liittymistä tähän Kiinan pankkiin, mutta sinne juoksivat kilpaa kaikki tärkeimmät valtiot ( Saksa, Britannia, Ranska, Pohjoismaat etc ).

Trump saanee nyt USA: n vetäytymään enemmän kotinurkilleen ja asevoiminkin tapahtunut sekaantuminen muiden valtioiden asioihin loppuu. Alkaa uusi kiinalainen maailmanjärjestys, missä tärkeimpinä suuntaviivoina ovat Kungfutsen tuhatvuotiset opetukset. Kungfutse oli muuten aikoinaan julkisten töiden ministeri, kuten tämä Bernerkin. Ei sitä silti tarvitse säikähtää!