Lukekaa tästä ensin lämmittelynä Yrjöperskeles ja Professorin ajatuksia blogien Krista Mikkosen höyhennyksiä.

Sisäministeri Krista Mikkosen toiminta Ukrainan pakolaisten suhteen pitää käsitellä eduskunnassa ja asia pitää viedä myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

Ennen Ukrainan sotaa Migri kehui heillä olevan valmius ottaa vastaan kymmeniä tuhansia pakolaisia. Sitten Ukrainasta rupesi tulemaan pakolaisia, joista 100% oli naisia, lapsia ja vauvoja. Ja Migri puhui enää kyvystä ottaa muutamia tuhansia pakolaisia.

Nämä useimmiten viikon matkustaneet pakolaiset tulivat lähes kaikki Helsingin Länsisataman kautta, mutta siellä ei ollut yhtään Migrin tai muuta virkailijaa vastaanottamassa. Eikä ole vieläkään 4 kuukautta sodan alkamisen jälkeen ja vasta nyt on alettu perustaa vokkeja Ukrainan pakolaisille.

Tässä pitää muistaa, kuinka Torniossa oli bussit ja Migrin naiset valmiina odottamassa vuoden 2015 tulijoita. Silloin tulijoista 90% oli miehiä ja Migrin oman ilmoituksen mukaan heistä 30- 40% oli sotilaita ja poliiseja (yli 10. 000).

Kaiken huipuksi sisäministeri Krista Mikkonen antoi määräyksen, jonka mukaa vain muutama vastaanottokeskus Suomessa sai rekisteröidä näitä Ukrainan naisia ja lapsia. Vaikka heillä oli kaikilla mukanaan passit ja sen olisi voinut tehdä jokaisella poliisiasemalla, poliisiautossa, Kelassa tai vokissa. Kuten muslimipakolaisten kanssa on menetelty, vaikka niillä ei mitään papereita koskaan ole ollutkaan.

Samaan aikaan tuo sisäministeri Mikkonen vaatii, että Putinin itärajan yli mahdollisesti lähettämille partaukoille pitää järjestää jo rajalla kaikki mahdolliset palvelut.

Ukrainan naiset, lapset ja vauvat joutuivat/joutuvat parhaimmillaan tekemään 600 km edestakaisen matkan vain passeja näyttääkseen. Muille pakolaisille ensimmäiset vastaanottorahat on jaettu välittömästi, mutta Ukrainan pakolaisille se on kestänyt 1- 2 kuukautta. Heidän kotimaassaan Ukrainassa hinnat ja palkat ovat jopa 20 kertaa alhaisemmat, joten heillä ei mitenkään ole voinut olla tiedossa Suomen järjetön hintataso.

Satoja Ukrainan naisia, lapsia ja vauvoja olisi kuollut nälkään ja pakkaseen, jolleivät suomalaiset vapaaehtoiset ja koko kansa olisi rientäneet apuun. Lehdistä ja televisiosta me olemme saaneet nähdä toinen toistaan hienompia tarinoita Ukrainan pakolaisista, heidän kiitollisuudestaan ja heidän auttajistaan.

Näitä kertomuksia sisäministeri Krista Mikkosen häikäilemättömästä rasismista on ollut paljon lehdissä, mutta tuo skinitukkainen ja kylmäsilmäinen nainen (?) ei ole vaivautunut edes kommentoimaan niitä mitenkään. Puhumattakaan siitä, että hän olisi korjannut näihin Ukrainan oikeaa sotaa pakeneviin naisiin ja lapsiin kohdistuvat järjenvastaiset epäkohdat.

Nyt pitää muistaa kuinka meillä on aina painotettu, että Suomessa vakituisesti asuville ulkomaalaisille kuuluu perustuslain mukaan sama sosiaaliturva kuin suomalaisillekin. Näin ollen Ukrainan pakolaisille pitää antaa samat uudet kalusteet, asunnot ja televisiot kuin on annettu muillekin pakolaisille. Krista Mikkonen yrittää tietysti evätä heiltä nämäkin ihmisoikeudet.

Suomi sai huomautuksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta Ohisalon majurin valekuoleman johdosta, joten saman skaalan mukaan Krista Mikkoselle kuuluisi 15- 20 vuotta vankeutta.

Tähän lopuksi vielä realismia Pride- päivän kunniaksi. Nämä Mikkoset ja Ohisalot itkevät palestiinalasiten sortoa ja muslimien Suomessakin kokemaa rasismia. Tässä palestiinalainen imaami saarnaa, kuinka homot pitää heittää pää edellä katolta ja lopuksi sieltä katolta vielä kivitetään noita vainajia. Samaa saarnaavat kaikki imaamit Suomessakin ja nuo ajatukset ovat jokaisen muslimin päässä, koska he ovat sen Koraanin opetuksen kuulleet jo pienestä lapsesta asti. Näin se valitettavasti on, vaikka nämä Mikkoset mitä vinkuvat.

 

islamexpert-2-640x360.jpg