Tässä kuvassa Maria Ohisalon, Jari Taposen ja Raija Toiviaisen märkä uni Nadim Ghazale, jollaisia he haluavat Suomeenkin: Poliisi, ruskea, arabi ja muslimi.

nadim%202.jpg

Enemmistö suomalaisista tietää jo kuitenkin, että nuo tämän henkilön ominaisuudet tarkoittavat käytännössä: Epärehellinen valehteleva roisto, natsi ja rasisti. Ja aivan oikein, myös Ruotsin yleinen syyttäjä on todennut tämän ahkerasti julkisuudessa esiintyvän poliisin syyllistyneen kiihotukseen kansanryhmää kohtaan. Syytettä ei kuitenkaan nosteta, koska hän on: Ruskea, arabi ja muslimi ( Epärehellinen valehteleva roisto, natsi ja rasisti, suom. huom.)

Hän solvaa Twitterissä jatkuvasti valkoista, ruotsalaista, heteroa miestä ja hänen mielestään ruotsidemokraatit voivat imeä sisäsiittoisen hevosen kyrpää ja heidän äänestämisensä on kuin söisi paskaa, kun ruoka ei maistu. Siinäpä Suomen opetusministeri Li Anderssonille mallia seuraavaan keskusteluun PS: n Riikka Purran kanssa. Andersson kun on samalla tasolla tämän ruotsalaisen "ihannepoliisin" kanssa ja rääkyi jo PASKAPUHETTA suorassa tv- lähetyksessä maan suurimman oppositiopuolueen johtajalle (PS, Jussi Halla- aho).

Keväällä Ruotsissa erotettiin asianajajaliitosta kaksi muslimitaustaista asianajajaa, koska he olivat välittäneet muslimijengeille poliisilta saamaansa salaista tietoa. Samoin on jo ollut ja erotettu muslimitaustaisia poliiseja, joiden on todettu tehneen samoin.