Myöhään eilisiltana huomasin netissä Adam Al- Sawadin kirjoituksen Missä menee sivistysvaltion raja? Mies on puoliksi irakilainen muslimi, joka kirjoituksessaan arvosteli perussuomalaisia edustavaa filosofian ja valtiotieteiden tohtori Jukka Hankamäkeä.

Ja katso, heti aamulla löytyi Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen kommentoimaan asiaa ja aloittamaan tutkimuksen rahoituksen poistamisesta Hankamäeltä. Oliko tyttöhallitus pitänyt yöllä Apuva- hätäkokouksen (vrt Utva) Helsingin alla sijaitsevassa bunkkerissa ja siellä oli päädytty tähän toimintamalliin!

Kysyikö sisäministeri Maria Ohisalo Missä menee sivistysvaltion raja? tässä vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtajan Misha Dellingerin jutussa ja kutsuiko hän koolle Apuva- hätäkokouksen (vrt Utva)? Tämä Dellinger spekuloi vihatilillään toisinajattelijoiden joukkomurhilla ja opetusministeri Li Paskapuhetta ja Pakkoruotsia Andersson oli sivuston ahkera käyttäjä. Ei kutsunut Maria, eikä poistanut Hanna Kosonen valtion rahoitusta.

Poliisia kovalla kädellä käskyttävä sisäministeri Ohisalo on ilmeisesti määrännyt hautaamaan tämän Dellingerin jutun samalla tavalla kuin ulkoministeri Pekka Haaviston rikosjutun. Haavisto painosti ensin konsulipäällikkö Pasi Tuomista tuomaan Syyrian al-Holin pakolaisleirin suomalaislapset Suomeen ja Tuomiston kieltäydyttyä täysin laittomasta operaatiosta Haavisto syrjäytti hänet. Missä menee sivistysvaltion raja?, olisi muualla maailmassa kysytty tuolloin ja ulkoministeri olisi saanut välittömät potkut. Nyt Pekka sen sijaan hallinnoi ulkomisteriötä kuin sulttaani ja pitää siellä omaa homppelihaaremiaan.

Mutta Missä menee sivistysvaltion raja tässä lääkäri/ministeri/kansanedustaja Päivi Räsäsen tapauksessa, kun kansakoulupohjaiset poliisit lukevat hänelle Raamatun lauseita ja kyttäävät tämän arvostetun rouvan ilmeitä. Ehkä jopa vaativat Räsästä kolmesti kieltämään kaiken ja palkinnoksi konstaapeli saa Ohisalon lupaaman uuden sähkölamauttimen ja kolmekymmentä hopearahaa.

Lueskelin tuon Adam Al- Sawadin haastattelun Seurasta ja se oli sitä tyypillistä muslimien syytämää husulaista soopaa. Lapsena skini oli yrittänyt hänet kuristaa hengiltä ja keski- ikäinen kantasuomalainen mies oli uhannut vielä puukolla tappaa. Kummasti näihin muslimeihin kohdistuvasta väkivallasta ei löydy koskaan todisteita, eikä valvontakameroiden kuvia. Sen sijaan muslimien tekemän väkivallan jäljiltä löytyy jatkuvasti elävältä poltettujen, teurastettujen, puukotettujen ja raiskattujen suomalaisten tyttöjen, naisten ja miesten ruumiita pitkin Suomea. Silloin on tosin ehdottomasti kiellettyä kysyä Missä menee sivistysvaltion raja?