Lentoemännillä lääkärien palkat, huutaisivat iltapäivälehdet, jos ne valehtelisivat samalla tavoin kuin aikoinaan ahtaajien lakon aikana. Ahtaajien palkaksi kun otettiin korkein mahdollinen ikälisät, vuorolisät, sunnuntailisät, joululisät etc sisältävä palkka. Lentoemännilläkin palkka voi korkeimmillaan olla jopa 4700 €/kk. Ahtaajat käsittelevät työssään valtavia nostureita, lukkeja, kuormaajia ja mitä lie hämähäkkejä, joilla he lastaavat ja purkavat laivoja. Ilmalaivoissa työskentelevien lentoemäntien työ on sentään kevyempää.

Rakennusliitto nationalistien ja uusnatsien asialla, kirkuisivat iltapäivälehdet, jos Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi kirjoittaisi hesarin yleisönosastolla samaan tyyliin kuin Suomen Lentoemäntä- ja stuerttiyhdistyksen puheenjohtaja Thelma Åkers. Aasialaiset naiset vievät työt sinivalkoisilta suomalaisilta ja niillä on vielä silmätkin vinossa.

Norjassa on töitä, käydään tekemässä ne pois! Noin ilakoi eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma ja viesti oli tarkoitettu suomalaisille rakennustyöläisille. Viime vuonna kun jo 65. 000 ulkomaalaista rakentajaa oli hankkinut Suomesta veronumeron, emmekä me suomalaiset rakentajat pysty kilpailemaan tämän verovapaan halpatyövoiman kanssa.

Norjan sairaaloissa on töitä, menkää Finnairin lentoemännät sinne kahvikärryjänne työntelemään, voisi joku röyhkimys sanoa, mutta minä en sille linjalle lähde. Tosi on!

Parasta tässä kuitenkin on se, että nämä korotukset koskevat ainoastaan Rakennusliiton jäseniä! Jos Rakennusliiton puheenjohtaja sanoisi tuollaista, niin ensimmäiseksi hän saisi kenkää meiltä jäseniltä ja seuraavaksi hän saisi raastuvassa vankeutta ja hänen vaimonsakin lähtisi varmasti lätkimään.

 Parasta tässä kuitenkin on se, että nämä korotukset koskevat ainoastaan Tehyn jäseniä, totesi Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen- Pesola aikoinaan televisiossa. Hänen facistinen lausuntonsa herätti kuitenkin vain suurta ihastusta, eikä kukaan uskaltanut nähdä kuinka mielettömiä ay- johtaja päästeli suustaan.