Alexander Stubbin, työantajien ja hyväuskoisten haluama ulkomainen verovapaa halpatyövoima hoitaa rakennustyöt pk- seudulla, joten sen takia minä ja tuhannet muutkin rakennusalan ammattilaiset istumme nykyisin kotona lämpöisessä ja syömme yhteiskunnan kaakkua.

Joulukuun alusta asti olen siis saanut heräillä omia aikojani, nousta laiskasti kaffetta keittämään ja television aamuohjelmia katselemaan. Siinä ohessa olen tosiaan  ihmetellyt tätä Euroopan Unionin tuomaa uutta järjestystä, jossa suomalaiset rakentajat makaavat kotosalla ja aivan naapurissa olevilla työmailla kuuluu hillitön ryssän- ja vironkielinen pospotus. Nyt saa taas ryssitellä; puolustusministeri Carl Killi Haglund rupeaa varmaan pian tekemään sitä jo virallisissa puheissaankin.

Maksaahan tällainen hulluus, mutta toisaalta olen myös ihmetellyt Yle: n 500 miljoonan euron budjettia ja sillä saatavaa ohjelmatarjontaa. Se on 1 % koko valtion velalle rakennetusta budjetista ja siis kuin oma ministeriönsä. Ja nimenomaan propagandaministeriö: samalla tavalla kuin talon vahtikoira puolustaa isäntäänsä, niin samalla tavalla hampaaton ja munaton Yle- vahtikoira puolustaa vallanpitäjien mielipiteitä ja etuja, koska siitä riippuvat myös heidän ylimitalliset etuutensa.

Nämä Yle: n kanavat kun tunkevat lähes 100 vuotta vanhoja mustavalkoisia filmejä näihin meidän Smart- telkkuihimme, eihän niistä varmaan enää mitään tekijänoikeusmaksujakaan tarvitse maksaa. Ruotsinkielinen Yle Fem puolestaan näyttää suorana Ruotsin Svt: n ohjelmia ja omat pakkoruotsiuutiset on siirretty suomenkielisille kanaville.

Minulla on tapana seurailla kolmen kanavan Aamu- tv: n tarjontaa: Yle, Mainos- tv ja tuo Ruotsin Svt.

Lauri Karhuvaaran aikaan Maikkari oli aivan ylivoimaisesti paras. Nyt tullut uusi juontaja Nina Rahkola on nuoresta iästään huolimatta hämmästyttävän pätevän oloinen ja Karhuvaaran tapaan hänelläkin on kyky kaivaa se pihvi esiin joka jutusta.

Svt on tyypilliseen ruotsalaiseen tapaan laatutavaraa.

Sitten on tämä Eunukkiradio, jota myös Yleksi kutsutaan. Anoreksia, koulukiusaaminen, unisex- vessat, bulimia, transsut, naisten 80 centtiä, työpaikkakiusaaminen etc ja yleensäkin sellaisia aiheita, jotka eivät kiinnosta tippaakaan suomalaista heteromiestä.

Tänään Ylen Aamussa kaksi raavasta miestä letitti 8- vuotiaan pikkutytön hiuksia ja he olivat aivan tohkeissaan siinä touhutessaan. Sen jälkeen ruvettiinkin sitten puhumaan päiväkotiväkivallasta kahden asiantuntijan kanssa. Siis 1- 5 vuotiaiden lasten väkivallasta, joka nyt kauhistuttaa lastentarhanopettajia, kun kaikki muut pikkuasiat on jo kauhisteltu. Olin vähällä hirttää itseni, mutta onneksi tajusin hypätä autoon ja ajaa kotoa pois.

Minun lapsuudessani Lapissa jokaisessa talossa oli vähintäänkin pienoiskiväärit nurkassa ja niillä me pojankoltiaiset ammuskelimme maaliin. Velipoikani kanssa me 8- 10 vuotiaina kävimme silloin tällöin Ruotsista isot repulliset tavaraa ja siitä lastista 75 % täytti kaikki salakuljetuksen merkit. Ensin onnikalla päätien varteen, sitten 30 asteen pakkasessa metsän halki rajajoelle ja kaamoshämärässä 100 metriä leveän joen jäätä pitkin Ruotsin kauppoihin. Tullessa meillä oli sitten hienot Mora- puukot vyöllämme, se oli meidän palkkiomme.